Реклама / Ads
21| 7875 |28.07.2020 НОВИНИ

Георги Георгиев: Идва времето на честните магистрати

.
Георги Георгиев
ТОЧНО преди една година БОЕЦ и група сдружения издигнахме гражданската кандидатура на следвател Бойко Атанасов за главен прокурор! Десетки акции и протести, десетки дела, призовки, проверки и удари срещу нас. Тогава скандирахме ”ГЕШЕВ Е ПОЗОР” , днес това вече е осъзнато от всеки, ние си знаем каква е цената за това.
 

Бойко Атанасов е предложен за уволнение, като последен опит да бъде смачкан. Срещу БОЕЦ има множество дела и досъдебни производства - това е резултата и цената от битките срещу дебелите.


Мафията действа брутално и агресивно, защото съзнават, че загубят ли властта с тях е свършено. Времето обаче работи срещу нас. Днес сме на площадите, там бяхме и преди една година, и дълги години преди това. Не сме спирали и за ден. И тогава ни плюеха и нападаха от всички страни, днес се случва същото. И причината е, че БОЕЦ не се борим за властта, не можем да бъдем купени, или манипулирани, или спрени. Битката ни е да отстраним мафията от властта, а това плаши много хора. За да спечелим битката срещу това зло са нужни две условия - да не правим компромиси и да бъдем последователни до край. Оставките са само началото. След тях идва изкушението на властта. БОЕЦ сме неуязивими от това изкушение, но ако спрем с протестите след оставката на Буда и не продължим до остаката на Гешев, значи всичко е били заради властовите амбиции на шепа хора, а гражданите ще бъдат излъгани отново.


И няма значение кой ще дойде след ГЕРБ, вероятно ще сваляме и следващите. Важното е , че всеки следващ ще има този пример пред себе си и ще знае, че в България вече има гражданско общество и няма да бъде търпян, не десет години, а десет дни дори, ако предаде интересите и доверието ни. Затова не се питайте "ами после кой", сега битката е да се преборим с мафията. Всичко друго следва след това. Точно какво следва може да прочетете на страницата на БОЕЦ - закон за Лустрацията, нов изборен Кодекс с граждански контрол върху изборите , гражданско служебно правителство и тн. Стъпка по стъпка.
А времето на Бойко Атанасов и честните магистрати идва. Те ще довършат започнатото от нас.
Всеки ден на площадите и бой до дупка!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




ТОЧНО преди една година БОЕЦ и група сдружения издигнахме гражданската кандидатура на следвател Бойко Атанасов за главен...

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Понеделник, 27 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7116 |27.07.2020 Георги Георгиев: Информирахме посолствата и ЕК, че с европейските фондове правят мафията ни още по-силна . 9| 5368 |27.07.2020 Георги Свиленски: Големият страх на Борисов са честните избори . 3| 4438 |23.07.2020 Парламентът реши студеният резерв да идва само от държавната ТЕЦ ”Марица-изток 2” . 33| 5551 |23.07.2020 Пламен Димитров, КНСБ: Трябва да има смяна на политиката и тя идва лично от премиера

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads