Реклама / Ads
10| 6380 |10.04.2019 НОВИНИ

Георги Георгиев: В СДВР ме заплашват с ”до 7 години затвор” заради мои изказвания

.
Георги Георгиев
Важното е никога да не се отказваме. Пореден разпит. Този път СДВР ме заплашват с ”до 7 години затвор”, ако в мои изказвания, или медийни изяви използвам изразите ”възмездие и справедливост ще има” и ”Когато институциите са превзети от мафията, справедливост ще бъде въздадена и по други начини”. Един от тях е , като бъдат разобличавани. За това алармира лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев във Фейсбук. Ето какво пише той:
 

Има образувана преписка срещу мен и в нея са приложени цитати от материали, които съм публикувал по повод опитите за убийство над съпругата ми и отказите от лечение. Близкото ми обкръжение знаят за какво става дума. ТЕ посегнаха на жена ми и на детето ми заради дейността ми в БОЕЦ и прошка не може да има. Защото мафията убива, корупцията убива, дебелите убиват. И ако не се изправим срещу това зло, то няма кой друг да го спре. Не искам да продължавам да броим жертвите и трупове, искам виновните да си платят за престъпленията. Не искам да гледам как хората живеят в страх и подчинение на шепа ченгета, мутри и мафиоти превзели държавата ни. Искам да живея нормално в нормална държава. Естествен стремеж към свобода и справедливост, който, слава Богу съм получил и запазил от предците си.

 

Мариелка е жива само и единствено благодарение на подкрепата на нашите приятели и съратници и на хилядите, които застанаха до нас в тези тежки моменти. Колегите от БОЕЦ, Биволите, Люба Кулезич и много други. Благодаря.


През последните седмици направих Голям шлем. Разпити и призовки за сведения от всички възможни инстанции - ДАНС, МВР, СДВР, КПКОНПИ във Видин и София. Заедно с уведомление за запор на сметките от НАП. Понякога по два пъти седмично. Понякога по два пъти на ден. По сигнали на БОЕЦ, по жалби срещу мен и тн. Приятели ме упрекват, че не го огласявам. То е ежедневие и би изглеждало, като мрънкане, а в същото време е част от битката и който не е готов да плати тази цена, то не трябва и да се захваща с тази битка.





Разбиха ни фирмата, къщата, колата, толкова могат. И нещо много важно. Ние не сме жертви, жертви са боклуците, които са продали душите си, които треперят за постовете и властта си. Те са жертви на собствената си алчност и поквара. И ще плащат за престъпленията си. Преди седмица БОЕЦ излязохме на протест пред Министерски съвет под надслов "ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ" Седмица преди това внесохме сигнала срещу Цветанов за #АпартаментГейт и сигналите срещу Пламен Георгиев. Получихме доклада на КОНПИ , който Биволъ анализираха и публикуваха за манипулираната и покрита провеврка и установените стотици хиляди лева незаконни доходи на Цветанов!





Следващата седмица БОЕЦ заедно с ИПВ организараме Конференция в София на тема "Справедливост и правосъдие". И успоредно стягаме следващият протест и действия. И няма как да ме спрат. Нито с дела, нито с призовки, нито с мутри, нито със заплахи и предупреждения. нито с арести. Минали сме през целият ченгеджийски арсенал. След всяка акция и действие на БОЕЦ следва удар. И тези удари само ни амбицират още повече. БОЕЦ винаги водим битките си до край! И това е най-големият им кошмар, че въпреки всички репресии и натиск, въпреки милиардите и целият ресурс с който Буда, Пеевски, Цацаров и бандата им разполагат не могат да ни смачкат. И с право ги е страх!


ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ИМА!
КОГАТО ИНСТИТУЦИИТЕ СА ПРЕВЗЕТИ ОТ МАФИЯТА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ БЪДЕ ВЪЗДАДЕНА И ПО ДРУГИ НАЧИНИ.
Продължаваме.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4638 |10.04.2019 Наталия Стоянова: Пламен Георгиев сам трябва да премахне терасата си . 3| 4097 |10.04.2019 Георги Димов: Турция още се държи с нас като господар със слуга . 5| 4140 |10.04.2019 40 години от покоряването на Космоса от Георги Иванов . 3| 4501 |09.04.2019 Георги Свиленски: Оставките ”купуват” още малко политически живот на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads