Реклама / Ads
13| 8307 |26.10.2018 НОВИНИ

Георги Георгиев: Управляват ни най-наглите, крадливи и глухи свине, протестите да се радикализират

.
Георги Георгиев
Наглостта е заразна. ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ! Днес бях в Министерството на здравеопазването за среща с министъра. Повода е конкретен и исках да поставя няколко въпроса, като ”защо е забранено кръстосаното донорство” и как ще бъде решен този въпрос, както и още няколко подобни конкретни въпроси, теми и проблеми.
 

 Миналата седмица бях два пъти в министерството, но се оказа, че "министъра е зает с вота на недоверие и ще ви се обадим допълнително за часа на срещата". Днес отново разговарях със "секретарката на началник кабинета на министъра" и отново се оказа, че министъра има "външен разговор" и ще ми се обадят по-късно за да уточним часа. Разбира се, не се обадиха ,но аз се обадих и "помолих" началник кабинета на министъра да му предаде, че ЩЕ ГО НАМЕРЯ! Миналата седмица се срещнах със зам. министъра, но този човек се оказа тотално неадкватен. Може да е добър лекар, не знам, но за админстратор не става.

 

Предполагам, че е сложен защото е послушен и безопасен. На поставените от мен въпроси получих отговор: "Аз да не съм екстрасенс, че да мога да ви отговоря". Не знам какъв е, но знам, че този няма идея какво прави там и в момента е просто един скъп заплатолапач. Казва се Бойко Пенков. Та, да се върна на министъра. Исках да го питам и защо е гласувал "ЗА" ДА БЪДАТ ПОДАРЕНИ 43 МИЛИОНА НА ГЕРГОВ, а във видинската диализа пациените си носят бинтове и лепенки, защото "пари няма"? И да му тегля една майна, признавам тази своя проява на слабост, но държах да го направя.

Ще те намеря, г-н Ананиев.

 

И няма какво да ме спре. Като не искаш да се срещнеш с мен, аз ще се срещна с теб. Ще те чакам пред министерството, в Ловеч, в Пловдив, в Монтана, пред дома ти, навсякъде където ходиш, оглеждай се.

 

И се обръщам към Майките и всички протестиращи. Протестите не трябва да спират, те трябва да ескалират и дори да се радикализират, защото този, който не бива чут вика още по силно и накрая взима тоягата. А нас ни управляват най-наглите, крадливи и глухи свине. И протестите трябва да поставят едно единствено искане - ОСТАВКА на цялото престъпно правителство на Буда. То е системата, която убива. Тя не може да бъде променена, тя трябва да бъде отстранена.

 

И още нещо, освен на площадите, трябва да почнем да ги преследваме и по кабинетите, залите, пресконференциите, публичните прояви, ленторязъчните изяви. Навсякъде. Следете обявените им програми и ги посрещайте навсякъде "подобаващо". БОЕЦ започваме кампания "ЩЕ ВИ НАМЕРИМ".Няма по-голям свински страх от този, да им извикат в очите - УБИЕЦ! ОСТАВКА! СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБ! Продължаваме!

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 6368 |20.10.2018 Георги Марков: Не ща Бойко да се жени за мъж, Манфред Вебер се върти като палачинка . 10| 5073 |12.10.2018 Георги Пирински атакува Нинова . 13| 9001 |11.10.2018 Калин Георгиев: „Специалистите“ да кажат защо наговориха толкова глупости за убийството на Виктория . 11| 5386 |05.10.2018 БСП за сделката на Георги Гергов с ГЕРБ: Категорично се разграничаваме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads