Реклама / Ads
21| 5093 |19.01.2021 НОВИНИ

Георги Харизанов: Нямам причина да се чувствам вентилатор

.
Той отказва да ме нарича така, отказва да ме коментира. Може би сгреших, че му отговорих, но аз имам принципи. Така анализаторът от Институт за дясна политика Георги Харизанов отговори на въпрос, че Георги Марков го критикува за влиянието му върху ГЕРБ и го наричат вентилатор. ””Вентилатор” ли ще бъде, ще проветрява ли, какво ще прави....”, бяха думите на депутата.
 

Той коментира и новината за създаване он общ фронт срещу ГЕРБ: Нинова пета година не успява да създаде общ фронт в БСП, редно е първо да обедини собствената си партия. Смешно е Радев да говори за нечестни избори, но аз не съм виновен за това, че един неподготвен човек попадна в политиката. Спечели опозиционен кандидат, сегашните управляващи подадоха оставка като знак, че това е било вот на недоверие към тях и отидоха на парламентарни избори. Демокрацията е демокрация, каза Харизанов пред bTV.

 

Харизанов коментира и предложенията на Румен Радев, който "ни учи на демокрация": Има пример как в Австрия са касирани изборите от Конституционния съд заради нарушения при броенето на гласовете при гласуване по пощата. Подадените гласове само в Линц са 5 пъти повече от регистрираните кандидати там. Когато Радев тръгне да ни учи на демокрация и Слави Трифонов цитира западни държави, в това число и споменатата Австрия, нека погледнат какво се е случило съвсем скоро. Все пак не трябва на инат да се отхвърлят тези предложения, а да се обяснят. Иначе аз съм за дистанционното гласуване, посочи Харизанов.


Не мисля, че Борисов има какво да доказва на Румен Радев, обяви още той.

 

На въпрос ще бъде ли принудена ГЕРБ да търси форми за коалиция какви са неговите прогнози, Харизанов отговори: Нагласите общо взето потвърждават сегашните баланси със смяната на един-двама по-маловажни играчи с нови един-двама по-маловажни играчи. Не виждам промяна във върха на българската политика. Случи се веднъж да се шегувам, че понеделниците на всички парламентарни избори се характеризират с една опашка от хора с букетчета пред балкона на г-н Борисов. Не сме далеч от повторение на това на 5 април сутринта. Съюзници с букетчета, категоричен бе той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3256 |18.01.2021 Кунчев: Нямаме официално регистриран новия щам на коронавируса у нас . 7| 3243 |16.01.2021 Георги Свиленски: Целта на БСП е да промени България като и даде ново управление . 25| 3452 |13.01.2021 Дариткова: Ние нямаме врагове, имаме опоненти. Доказалли сме, че сме принципни и отговорни . 16| 8035 |10.01.2021 Николай Милчев: Изпревариха ни с джиповете и кюлчетата, сега нямаме шанс и за ваксини

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads