Реклама / Ads
25| 10789 |01.04.2020 НОВИНИ

Георги Крушков: Има физически начин за борене на коронавируси

.
Георги Крушков
Как може да бъдат атакувани вируси и други заболявания на човека? Слушаме непрекъснато през тез дни, хората в двата щаба, които говорят, че няма открито средство, което няма как да е вярно, защото те търсят само химичен път за унищожението му. Има физически начин за борене на коронавирус.
 

Това разкри Георги Крушков в предаването "Честно казано с Люба Кулезич".

 

Ето какво разказа той:  През 1928 г. сър Роял Райв патолого-анатом, едновременно с това и инженер създава оптичен микроскоп, с който може да се наблюдават вируси и микроби докато са живи. Той прави още два апарата, които работят съвместно с първия. Те подавано напрежение, което въздейства върху вирусите и бактериите. Започва да увеличава честотата и наблюдава как се държи вирусът до достигане на момент в който той се пръсва, когато се достигне неговата резонансна честота.

 

Сър Райв започва да работи върху всичко, което му е известно като пато-анатом. Той открива честотите на които вирусите и бактериите реагират и установява, че те са безопасни за здравето на хората. Прави и опити, като постижението му е оздравяването на редица хора, които имат различни заболявания. Смята се, че идва края на болестите.

 

Лекарския съюз обаче, установяват, че това ще попречи на бизнеса им. Предлагат му първо да изкупят акциите му, което той отказва. След това му изпращат данъчните и започва тормоз по всевъзможни начини. Изследователят умира в дом за възрастни хора, а за кончината му има съмнения за намеса на вещества.

 

Няколко години след смъртта му лекарката Хилда Кларк, благодарение на сина й, който е радиоинженер, създават уред на принципа открит от Райд. 

 

С този уред при 320 килохерца е честотата на грипния вирус.  Три пъти по 7 минути е достатъчно да се пресече едно заболяване, обясни.

 

В научната програма, която е разписана у нас може да се види този институт в БАН по биохимия, който е длъжен да не повярва на нито една моя дума, но да започнат да се занимават с това и проверят теорията.

 

Има напълно реална възможност да опитаме да тръгнем и по друг път, а не само да търсим ваксината. Хората не са склонни да си задават въпроса как да си подобрят живота, завърши Крушков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7678 |01.04.2020 Писателят Георги Господинов: Миналото и книгите се превръщат в убежище, а апокалипсисът в истории . 5| 5416 |31.03.2020 Проф. Силви Георгиев: Маската редуцира заразяването, но не го предотвратява . 26| 11333 |27.03.2020 Георги Георгиев, БОЕЦ пред Фрог: Тепърва започват измамите и големият грабеж . 8| 4528 |24.03.2020 Д-р Делян Георгиев: Всичко извън жестоки мерки срещу COVID19 би било игра на руска рулетка с човешки животи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads