Реклама / Ads
18| 5660 |04.04.2008 НОВИНИ

Георги Лозанов в неравна битка с Андрей Райчев и Вежди Рашидов по БНТ

.
Яростна защита на Румен Петков и правителството на тройната коалиция спретна социолога-бизнесмен Андрей Райчев в сутрешния блок на БНТ. Петков е първият, който прояви волята да се пребори с гниещите процеси в МВР.
 
Той е първият който направо бръкна в лайното, подкрепи го безрезервно интелектуалецът Вежди Рашидов. Авторът на лъвската емблема на Мултигруп заяви още, че политиците у нас са се слели с мутрите. По принцип Рашидов не харесвал коалицията, но подкрепял Румен Петков, който доблестно искал да оправи нещата в МВР.

araichev.jpgvrashidov.jpgКой тогава трябва да носи политическа отговорност за случващото се, опита се да се намеси доц. Георги Лозанов. Той дори подсказа, че не Петков, а сили извън вътрешното министерство извади на светло скандалните разкрития.

Ама опозицията не знае какво иска. Един път иска правителствто да си ходи, защото президентът бил на лов. Сега иска правителството да си ходи заради МВР. Утре някой може да кара ски, или просто заради една чаша, че не е поставена на мястото си да се искат оставки, не му даде да диша Райчев.

Все някой трябва да носи политическата отговорност за случващото се в МВР, пак опита Лозанов.

Важна е реформата, Петков има воля да я направи, последва атака от Андрей. Подкрепи го Вежди, който допълни, че не пил кафе в един лоби бар, защото политик се срещал там в същото време с мутри. Процесът течал от 90-те години и ако Вежди кажел някои нещо, космите ни щели да се изправят. Не ги каза тия неща смелчагата.

Не трябва ли да се тръгне от конкретната отговорност...,- последен опит на Лозанов.

Комунисти, турци и царя да си ходят, това е рефрена, който се повтаря непрекъснато. Това вече е нелепо, коалицията си има поддръжници, уместно го репликира социологът-бизнесмен Андрей Рачев. От неговите думи стана ясно още, че в МВР имало приватизация, но не на злато и пари, а на информация. Петков вече се бил заел с тия неща и след като напише доклада, който му възложи премиерът Станишев, нещата щели да тръгнат в правилната посока. Frognews.bg

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 11301 |15.03.2008 "Вий жертва паднахте в неравна борба" е новият химн на Рила планина . 15| 5191 |08.03.2008 Георги Първанов: Бях в Симитли, но не за вълци. Стига спекулации! . 11| 4808 |06.03.2008 Доц. Лозанов: Ако Първанов е ловувал, логично е да се оттегли . 3| 5089 |21.01.2008 Започва нова битка за 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads