Реклама / Ads
37| 8359 |13.05.2016 НОВИНИ

Георги Марков: Борисов да ходи на предсрочни избори, бой му е майката

.
Георги Марков
Говоря за предсрочни избори преди АБВ да напусне мнозинството. За да има силно и стабилно управление, трябва собствено мнозинство. Няма как това да се случи с плаващо мнозинство. Това каза бившият конституционен съдия Георги Марков по БТВ. През цялото време той се обърщаше към водещата на предването с гальовното: Мила Цветанке.
 

Вчера премиерът каза в Лондон:  Ако са стабилни РБ ще я караме. Естествено, че те не са стабилни. Днес РБ си пишат писма. Три години, мила Цветанке,  не могат да си изберат лидер. ДСБ, убиецът на СДС, казаха, че са опозиция. Как с тези хора ще оправяш България. Виж, Цветанке, ГЕРБ не искам да ги съветвам, но като техен симпатизант ще кажа: Приятели ще направите катастрофална грешка, ако не  направите избори 2 в 1.  Бой му е майката. Прекаленият светец и Богу не е драг. Почнаха да се ядосват симпатизантите в София. Парламентарна държава не може да съществува с комичен кабинет. Това у нас е цирк. Трябва народът да си почине малко от това НС. Рейтингът на парламента ще стане -2.

 

Като дойдат избори всеки иска да е опозиция. Г-жа Корнелия Нинова каза, че корабът потъва. Корабът потъна, Цветанке, и БСП го потопиха с тяхното идиотско решение да се мъчат да управляват с Орешарски. Ти, Цветанке, да си виждала Меркел да пита Орешарски колко му е кръвното. А сега звъни и  пита Борисов няколко пъти за кръвното му. В България една чешмичка не направиха с ДПС. И сега БСП ми говорят за предсрочни избори. БСП е капо на изборите във всички градове. Понеже Бойко е кавалер, а Нинова дама, видя ли какъв е кавалер към омбудсмана?! С кого ще го свалите Бойко, освен да го направите с тояги. Бойко трябва да им даде шанс и да види накъде ще тръгне България. Ако възкръсне БСП и почне да цъфти, нека се види. Но ще загубят катастрофално. Трябва да има избори, докато изпаднат всички малки партии. Политическият живот у нас е Бойко и седемте джуджета. А ходете на избори! Нашият идиотски избирателен закон  прави раздробен парламента. Аз съм за мажоритарни избори.  Ще гласувам за мажоритални избори на референдума. Зациклихме с пропорционалната система. Може ли в малка България да има 40 партии?! Няма как без промяна на Конституцията да има задължително гласуване.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4183 |13.05.2016 Б. Борисов: Отпада мониторингът върху съдебната ни система следващото лято . 7| 4199 |13.05.2016 Борисов към депутатите: Да не тласнем държавата към хаос . 6| 4013 |13.05.2016 Борисов нямало да хаби Дончев за социален министър . 22| 8584 |13.05.2016 Ген. Атанасов: Борисов продължи концесията в сектор „Сигурност”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads