Реклама / Ads
10| 5113 |09.12.2013 НОВИНИ

Георги Марков можело и да се върне в ГЕРБ

.
Независимият депутат Георги Марков
Напусналият парламентарната група на ГЕРБ и настоящ независим депутат Георги Марков обясни, че ще подаде молба за връщане в ГЕРБ, ако се установи правилно структурата на управление в партията.
 

Марков коментира, че не може да бъде част от лява партия, защото има десни убеждения. Народният представител се е видял с Бойко Борисов. По повод репликата си "Борисов не ми е баща" Марков е казал на лидера на ГЕРБ, че двамата са набори и затова не може да му е баща, а партийният лидер го е посъветвал така да обясни и на журналистите, предава Дарик.

На въпрос дали спрямо него е имало натиск от страна на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов, Марков каза, че е получил обаждание от него. Цветанов е изразил учудването си от случващото се и след обясненията на депутата е казал, че до него не са стигнали тези неща, от които се оплаква Марков.

"Чухме се с него в деня, в който си подадох заявлението. Казах, че съм направил тази крачка и крачка назад няма да направя в този момент. Нека да ме остави да видя нещата и дали съм прав, времето ще покаже", коментира още депутатът.

По думите на Марков Цветанов го е уверил, че може да се върне в партийните редици, а той от своя страна е отговорил с "Да, аз не съм казал, че няма да се върна. Въпросът е да си видя нещата как ще бъдат и евентуално да решим. Направил съм крачка, оставете ме сам да реша".

На въпрос на журналистите дали има възможност отново да се върне в ГЕРБ, Марков попита защо да няма такава. "Няма невъзможни неща на този свят. Единственото, което може да ме накара да се върна там, са господин Цветанов и господин Борисов. Аз към тези хора нямам никакви претенции", каза още Марков.

Може би никой не трябва да си тръгне от ГЕРБ. Може би трябва да се сложи някакъв ред и да се знае кой управлява тази партия. „Има ред, но той не се налага от Бойко Борисов и Цветан Цветанов, заради които аз съм в тази партия. Той се налага от хората, които искат да се докажат и да покажат, че и без Борисов и Цветанов тази партия пак може да бъде управлявана”, добави Марков, но не пожела да каже кои са тези хора.

„С Цецка Цачева приказвах, след като се върнах от Румъния. Тя каза, че с това ходене до Румъния, съм създал интриги. После ходих втори път, защото те си мислеха, че заради срещата с тях се е случило всичко. Красимир Велчев каза, че е по-нормално за него да си подам оставката и да напусна парламента. Това е негово виждане, аз имам друго мнение”, каза още Георги Марков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5411 |08.12.2013 Георги Марков: И Цацаров ме оправда . 23| 5614 |07.12.2013 Катастрофира ли Георги Марков или се скри? . 22| 5194 |05.12.2013 Цацаров: МВР е проверявало сигнал срещу Георги Марков 2 години . 6| 5993 |04.12.2013 Георги Марков не отива в "България без цензура"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads