Реклама / Ads
16| 6165 |23.09.2013 НОВИНИ

ГЕРБ: Башев заплашва в Рибново, ако не се гласува за ДПС

.
Двамата кандидати за кмет на община Гърмен - Минка Капитанова от ДПС и Верхат Ислямов от ГЕРБ Източник: bTV
Г-н Башев ходи и заплашва хората, ако не гласуват за ДПС. Онзи ден в Рибново той каза, че ще настани помак в полицейското управление в града. Налага се да победим страха, който се нагнетява в нашата община.
 
Това заяви Верхат Ислямов от ГЕРБ, кандидат за кмет на община Гърмен, в сутрешния блок на бТВ. В община Гърмен живеят много етноси и общности. Ако г-н Башев работеше по този начин, нямаше да е кмет толкова време, защити се Минка Капитанова, кандидат за кмет от ДПС. Тя попита кандидата на ГЕРБ защо се страхува да каже, че е помак. Политическа партия ГЕРБ продължава да стачкува пред общината в Благоевград срещу Муса Палев, каза още тя.

Попитана защо помаците трябва да се развиват според религията си, тя заяви, че няма подобно нещо. На въпрос дали ГЕРБ са давали дърва от горското стопанство на техни хора, Капитанова заяви, че това е точно така. Определени хора получаваха дървен материал, уточни тя. Ислямов реплекира, че Башев ходи и заплашва хората. Обявил е, че сега ще влиза по училищата, заяви той. По думите му хората се страхуват.

Според Капитанова Общинска администрация е много добре работеща. Според Ислямов кандидатите за изборите са само двама, защото освен, че се страхуват хората, има и много поставени лица. След 10 август започнаха номинации по села, те лъжат самите си хора, каза още гербаджията.

ГЕРБ бяха уволнили 9 души, които са помаци. Няма да цитирам имена. Те са носили турски имена. Не се срамуваме да кажем, че сме помаци. Дори и ромите си казват, че са цигани, заяви Капитанова. 15% е безработицата в община Гърмен. Имаме потенциал за развитие на всякакъв туризъм, каза Капитанова. Ислямов заяви, че има изцяло програма за развитие на културно-исторически туризъм, също така той трябва да се направи по-масов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5117 |20.09.2013 ГЕРБ: Програмата на Орешарски - 43 страници лозунги . 136| 9019 |19.09.2013 Местан заплашва ГЕРБ, че ще каже истината за Пеевски . 19| 5194 |17.09.2013 ГЕРБ: Провежда се брутална кадрова саморазправа . 283| 14154 |28.07.2013 Владислав Горанов от ГЕРБ: Няма ГЕРБ 2, има само Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads