Реклама / Ads
92| 5758 |04.02.2013 НОВИНИ

ГЕРБ: Играе се пореден сценарий срещу премиера

.
Няма нищо притеснително в това, което излиза за досието "Буда", коментира вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Според него това е част от сценариите на определени сили в държавата.
 

 

Премиерът е този, който, след като толкова дълго се спекулира с тази тема, може да прецени и да поиска изнасянето на тази информация публично, каза още Цветанов при посещението си в харманлийското село Бисер. Преди избори винаги излизат подобни теми и публикации. Една малка част от това, което беше изписано в интернет пространството по този случай, сме го чели през 2005 г., когато премиерът беше кандидат за кмет. Преди втория тур, почти всички, които ползваха интернет, на своите адреси получиха подобна информация. 2009 г. това отново беше актуална тема. 2011 г. преди президентските и местните избори си спомням за също тази тема и тогава се говореше за досието „Буда", коментира още министър Цветанов.

 

ПП ГЕРБ категорично се противопоставя срещу поредния сценарий срещу лидера на ПП ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, се казва и в официална декларация на партията.

 

Не сме учудени от координираните позиции от представители на БСП и ДСБ. Ясно е, че започнатите реформи и усилията на премиера пораждат силна непоносимост в нашите опоненти. Очевидно е, че случващата се промяна във всички сфери от живота на българските граждани и реформаторската политика на ПП ГЕРБ, ужасяващо дразнят и червените, и сините, които се провалиха.


Все по-ясно става, че атаката, която се води срещу ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов, не е само политическа. Зад нея прозира засегнатия финансов ресурс на сивата икономика, пазен грижливо години наред от същите тези червени и сини.

Нека стане ясно обаче, че няма да позволим политическо изнудване, не сме съгласни хора, които толерираха контрабандата, които си уреждаха срещи с оперативно интересни лица, които се съветваха с Октопода, днес да се опитват, размятайки поредния компромат, да всяват изкуствено напрежение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 6085 |30.01.2013 Синята коалиция: Акад. Воденичаров е от БСП. ГЕРБ: Спекулация! . 6| 5641 |16.01.2013 ГЕРБ: Ще плащаме повече при по-кратко майчинство . 27| 5685 |15.12.2012 Сергей Станишев за ГЕРБ: Няма какво да им се извинявам . 3| 8531 |10.12.2012 Ралица на Чолов към ученичка: Мило, айде да изиграеш два мача след уроците!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads