Реклама / Ads
24| 6055 |11.01.2012 НОВИНИ

ГЕРБ се освободи от Андрей Иванов, шеф на СОС, в тъмни зори

.
Андрей Иванов
Общинарят Елен Герджиков ще бъде предложен за негов заместник. Изненадата бе подготвена лично от зам.-председателя на партията Цветан Цветанов. Той описа кандидата като "сериозен човек с голям потенциал". Като добре възпитан човек кметицата Йорданка Фандъкова също похвали Герджиков.
 

Андрей Иванов лично поискал да бъде освободен като председател на СОС заради писанията по медиите за имотните спекулации около името и семейството му, съобщи на извънредна пресконференция Цветан Цветанов, свикана в много ранен час тази сутрин. Самият Иванов каза, че по време на неговия мандат били направени редица реформи, от които имало недоволни, може би си бил създал и врагове. В личен план за семейството му това му дошло вповече, затова решил да помоли да бъде освободен от поста председател на СОС.

Изборите показали, че трудно се съчетава партийната работа с поста на председател на Столичен общински съвет. Имало опасност слуховете да създадат проблеми за работата на структурата в София, добави загриженият Иванов.

Когато един човек прецени и пожелае да бъде освободен от поста, който заема, не смятам, че трябва да го тълкуваме като медиен натиск, но имаше достатъчно медийни публикации, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Решенията на Изпълнителната комисия от вчера били само на база на резултатите от проведените местни и президентски избори. Андрей Иванов е допринесъл много за успеха на столицата в местните и в президентските избори, добави Цветанов, който свързан с Иванов от години със служебни и приятелски отношения.
Към настоящия момент нищо не налагало да има промяна в ръководството на столичната организация.

Елен Герджиков ще бъде предложен за негов заместник. Той е известен като човек на досегашния шеф Андрей Иванов и съответно на Цветанов.

Освен това ГЕРБ сменя и областните си координатори в Пазарджик, Разград, Велико Търново и Хасково. Новият областен координатор на ГЕРБ в Пазарджик е Дончо Баксанов, в Разград – Валентин Василев, в Хасково – Иво Димов и във Велико Търново – Даниел Панов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5957 |06.01.2012 Столът на Андрей Иванов се клати, до дни ясна съдбата му . 10| 5405 |10.12.2011 Освободиха адвоката Николай Велков . 2| 5351 |05.12.2011 Пребитият Андрей се прибира у дома . 14| 5268 |27.11.2011 Оставиха в ареста хулигана, пребил Андрей

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads