Реклама / Ads
25| 5668 |13.07.2011 НОВИНИ

Гергов се готви за президент; никога не бил свинар!

.
Георги Гергов
Тройната коалиция била висш пилотаж, щели да я оценят както оценили и Тодор Живков. И Първанов щял да бъде оценен след време; Георги е човек на бъдещето, прозря Гергов за Първанов. Бизнесменът прецени, че икономически "сме в лайната" и обясни, че не е червен олигарх, защото не е вземал, а е давал.
 

Не мисля, че има война, това са политически и корпоративни интереси, обяви по ТВ 7 пловдивският бизнесмен Георги Гергов, видимо доволен тази сутрин. Той каза, че явно не бил угодил някому, но не искал да е на колене, защото това не отивало на годините му. Frognews.bg припомня, че съдът върна Пловдивския панаир на Гергов.

Георги Гергов не е от вчера, не се утвърждава с панаира
, каза в 3 лице за себе си той. Правителството можело да се подпре на бизнеса, той можел да помогне на държавата и да бъде нейният ракетоносител, каза бизнесменът. Панаирът бил разбит на 6 изложения, които събирали повече хора от обикновения панаир.

Ние се сриваме, дотук сме в лайна, а казваме, че всичко е ОК, постави своя диагноза Гергов. Най-добрият бизнес беше по времето на царя и после по време на тройната коалиция, тя ще бъде оценена след време както беше оценен Тодор Живков. тройната коалиция била висш пилотаж, избран от народа, коментира Гергов.

В света има криза, тя е очевадна и ще го промени, ще промени и България, въпреки че искаме да си караме по старому, каза Гергов. Имам 38% в панаира, другото е на общината и държавата, уточни Гергов и поиска мнението на водещия Бареков за панаира.

Като фасада панаирът е обновен, но през последните години замря и много хора загубиха работата си, отговори Бареков и добави, че пловдивчани говорили за града си, че е Герговград, защото е взел най-апетитната хапка на града.

Това се случва и в държавата, панаирът е огледало на икономиката, абе Ники, не можеш да говориш, че само съм го лустросал, надигна глас Гергов. Аз съм преди всичко социален човек, след това съм социалист, охарактеризира се Гергов. Никога Георги Гергов не е бил свинар, каза той и уточни, че винаги бил мениджър. Какъв олигарх съм аз, продължи той и каза, че дошла демокрацията и го изгонили от работа. Възстановил членството си в БСП, когато всички бягали от партията. Виждаш ме нормален, земен човек, каза още той. Иван Костов направи много за държавата, призна още Гергов, въпреки че не трябвало така да говори, защото Костов е "наш опонент". Упрекват го, че продавал предприятия, но тогава нямаше друг шанс, поясни бизнесменът, който не обичал да го наричат червен олигарх.

Недей да търсиш под вола теле, отговори Гергов на въпроса не е ли взел Б. Бонев при себе си като шеф на панаира, за да върне жеста за спечелената кампания на Първанов в дуела му с друг пловдивчанин като П. Стоянов. Двамата били семейни приятели, и съпругите им дружали, осведоми той.

Ние сме такава партия, че при нас решенията се взимат сложно, коментира Гергов. За мен ще е по-голяма победа да ме утвърди партията, да мина през тази цедка, отколкото да спечеля. Аз съм номиниран за президент и съм отговорен човек, ще сложа всичко на кантара и ще преценя, зарече се той. В БСП се работи в екип, в никакъв случай няма волности, квалифицира той. Президентската институция била нещо много сериозно; крайно време било в политиката у нас да влизат доказали се хора. Стига с тая пяна, бе, възкликна Гергов. Куфарчета нямаше никакви, тия, дето ги взимаха, или измряха, или ги убиха, съобщи той и напомни - "Георги Гергов не е взимал, само е давал!"

Близки сме, бе Ники, каза Гергов за Първанов. Първанов доказа себе си, виждам, че ти си променил мнението за него, коментира Гергов. Бареков обясни, че след силен първи мандат Първанов не продължил така.

Гергов обаче застана зад приятеля си и каза, че вторият мандат на Първанов щял да се оцени след време. АБВ тръгна в много неподходящ момент, прецени той и каза, че не бил искат съвет от Първанов, щял да реши сам за себе си дали да участва в президентската битка на левицата.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5195 |12.07.2011 Връщането на панаира е победа за Пловдив, отсече Гергов . 71| 5060 |11.07.2011 Съдът върна Пловдивския панаир на Гергов . 28| 12904 |11.07.2011 Маджо станал масонски шеф на Румен Петков, Андрей Пръмов и Георги Гергов . 2| 5015 |04.07.2011 40 въпроса подготвил Сумиста за свидетел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads