Реклама / Ads
15| 13343 |02.05.2017 НОВИНИ

Гергов: Казах ”Майната ти!” на Корнелия Нинова, предаде ме

.
Цялата история е необяснима за мен. Това е политически ход. Някой търси дивиденти и някой трябва да плати сметката. Аз бях най-малко виновен, но пострадах най-много. Това каза в Георги Гергов, който коментира скандала ”ЦУМ гейт” и се опита да се изкара, че е целият в бяло
 
Аз не мога да бъда жертва. Тук съм да кажа цялата истина. Пил съм кафе, не за да правя политически ходове, а сега се опитват да ми съсипят бизнеса и да ми се качват по главата. Сашо Дончев обиколи всички медии, а Сотир Цацаров веднага заяви, че няма нищо вярно в твърденията на Дончев. Цацаров не е искал среща с Дончев. Дончев я поиска. Разговорът беше много човешки и нормален. Аз се изненадох от твърденията на Дончев. Сотир Цацаров никога не е заплашвал Сашо. Няма такова нещо, няма никакви изрази и намеци. Цялата работа излезе 30 дни след срещата. Аз се опитах да направя нещо добро, но излязох виновен. Аз се опитах да бъда любезен домакин. Цялата тази история се изсипва върху главите на главния прокурор и Бойко Борисов. Това е политическа поръчка, каза своята истина Гергов.

Сблъсъкът между Лозан Панов и Сотир Цацаров е ясен на цялото общество. Нямам нищо общо с техните караници. Аз със Сотир съм добър познат и много съжалявам, че организирах тази среща. Не мога да разбера защо Сашо Дончев участва в тези схеми и не си скъса опашката на гущер? Лозан Панов също е ходил по офиси да пие кафе. Мен ме вкараха в тази центруфуга, обясни той.

Никога не съм печелил обществена поръчка. Печелил съм винаги като подизпълнител. Никога не съм влизал в следствие, не съм влизал в съд, не ми е завеждано дело, а сега се опитват да ме пуснат на шейната. Не съм търсил помощ от Сотир Цацаров. Не го гледайте, че е мил по телевизията. Той е серт човек. Честен и почтен. За това го харесва и Бойко Борисов, разкри Гергов.

Мен ме предаде Корнелия Нинова. Аз й го казах това. С нея няма какво да се разбирам. Това е нейно решение. Тя оряза клоните на едно 100-годишно дърво. Изчисти всики знаещи и можещи. На мен ми каза: Трябва да си подадеш оставката. Аз й отговорих: Майната ти. Румен Овчаров и Корнелия Нинова ще ми говорят за паралелна държава и мафия.

Да внимават, защото предупредих, че ще се отвори кутията със скелети. Това означава да се извадят икономическите сделки. На тия двамата едиснтвената чиста сделка е за пловдивския панаир. Маските ще паднат скоро. Нинова да отговори на въпросите за "Булгартабак". Това не са заплахи. Аз с предатели не се занимавам. Тя колко тайни срещи е правила при мен? Тя също е ходила при Сотир Цацаров, но не знам какво е говорила. Това са клюкарски истории, категоричен беше той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4768 |24.04.2017 Джамбазки: Французите наказаха традиционните партии . 0| 4840 |12.04.2017 Президентът на Казахстан забрани кирилицата . 12| 6326 |03.04.2017 Румен Овчаров: Не казахме КОЙ е лицето на паралелната държава . 3| 4792 |01.04.2017 Хиляди дипломи на СУ „Св. Климент Охридски“ се оказаха невалидни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads