Реклама / Ads
2| 6143 |29.06.2009 НОВИНИ

"Гюрултия" и кресчендо между кандидатите за депутати в Кърджали

.
Паметника на Орфей
Докато Вежди Рашидов и Лютфи Местан си разменяха напрегнати реплики и се замеряха с досиета, сред публиката също се сдърпаха.
 

Анти- ДПС-говоренето показва политическо безсилие и обезличаване, обяви Лютфи Местан по БТВ в дебата за емблематичния град Кърджали. Говорете по–съществено, в Кърджали има по–важни проблеми, репликира бурно Вежди Рашидов.
Предупреждавам г–н Рашидов да не се измерва с Доган, защото имам да му кажа доста неща, нахъси се Местан.
Тези диспути са говорилня, без да носят смисъл, ДПС говорят вече 20 години, но не казват нищо. Мойто досие утре ще е на моя сайт, реагира Рашидов.
Веждьо Радишев избра политическото удобство, той представлява силата, която иска нов възродителен процес, повиши тона до кресчендо Местан.
Във времето, в което се размениха тези реплики двама души от публиката също се сдърпаха помежду си, но полицейски служител ги разтърва.
Димитър Аврамов от Атака определи тона на Местан като език на омразата. Темата за възродителен процес е хранителна среда за вашата партия, каза той. Аврамов напомни, че Доган е бил в затвора заради участие в чужда, турска организация. В Кърджали се извършва съзнателна турцизация, строят се жилищни блокове, в които се изкупуват апартаменти от турски граждани.
Стоян Стоянов от Синята коалиция обяви желание града да стане европейски и хората да не го напускат.
Филип Саръев, брат на отец Саръев и мажоритарен кандидат, призова да се спре с „гюрултията” и призова Милко  Багдасаров от БСП да спре да лъже, че не е с ДПС.
М. Багдасаров пък изрази надежда, че Кърджали ще стане най-хубавият град в България
. Нищо ново няма в думите на Ахмед Доган, отчете той. В Кърджалийска област християните не могат да намерят храм да се помолят, добави той и каза, че само на битово равнище хората се разбират. Да обявиш нашите кметове тук за некомпетентни е нахалство, избухна отново Местан.
Мирослав Каварджиков от Лидер и Новото време каза, че говоренето е принизено до елементарно ниво на противопоставяне, а те щели да върнат морала в политиката.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4714 |23.06.2009 Лятно поевтинияване на парното между 10 и 20% . 10| 4779 |10.06.2009 Само 1 стотна е разликата между НДСВ и Синята коалиция . 0| 5076 |28.05.2009 България се присъединява към международен проект за използване на метан като енергиен източник . 3| 5093 |23.05.2009 Отношенията между топлофикациите и бита да се променят законово

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads