Реклама / Ads
2| 4017 |23.01.2017 НОВИНИ

Главчев: Чухме какво ни казаха гражданите на изборите и на референдума

.
Димитър Главчев
Чухме какво ни казаха гражданите на изборите и на референдума. Искаме промяна на базата на постигнатото до сега. Това е разликата между нас и БСП – ние обещаваме и изпълняваме. Това заяви Димитър Главчев от ГЕРБ, който е зам.-председател на НС в предаването „Още от деня“ по БНТ.
 

Постигнаха се много и видими от всички резултати. Явно е обаче, че това не е достатъчно. Извадили сме своите поуки и ще се вслушаме в българските избиратели. Той заяви, че е уверен, че българският народ е мъдър и ще вземе правилното решение. От ГЕРБ са наясно, че хората искат промяна в начина си на живот. „Всички обещават именно това, въпросът е гражданите да си припомнят кой какво е изпълнявал, от това, което е обещавал“, подчерта политикът. Димитър Главчев разкритикува колегите си от БСП.

 

„Да се гледат не резултатите, а програмите звучи абсурдно. Кой не иска да гледа резултатите от управлението“. Той не скри недоумението си от изборните резултати на президентските избори. „Дадохме всичко от себе си и не очаквахме този резултат“, призна Главчев. „Ако попитаме хората в Северна България е ясно какъв ще бъде отговорът, докато хората в Южна България вече свикнаха с магистралата и я приемат за даденост. В живота на обикновения човек не сме могли да направим всичко в степента, в която сме желали, докато БСП измислят различни лъжи“, подчерта той. Главчев обрисува обещанията на БСП като историята за „Лъжливото овчарче“. „Ние от ГЕРБ сме свикнали всички да са срещу нас.

 

Решенията, които сме взимали и изпълнението им е плод на колективни усилия на колегите ни от РБ и ПФ. Не приемаме ГЕРБ да понася всички негативи от управлението. Но се надяваме да съберем повече гласове, за да можем да претворим, това което сме обещали в програмата си. Основното е, че ще бъдем честни към избирателите. Ще поставим нашата програма на масата и ще се стараем да я осъществим“, категоричен беше Димитър Главчев. Той припомни добрите финансови резултати на страната ни. Това, че безработицата е на рекордно ниски нива и добави, че трябва да продължим със съдебната реформа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5518 |21.01.2017 Заплашвали шефът на Софийския районен съд да внимава какво говори . 0| 3874 |16.01.2017 Оланд: ЕС няма нужда от външни съвети какво да прави . 1| 4173 |10.01.2017 Вижте какво е по пътищата . 0| 5514 |06.01.2017 Васко Начев: Няма отговор какво се случи с АЕЦ ”Белене” и КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads