Реклама / Ads
60| 33049 |03.04.2020 ГЛАСЪТ

Глупостта и алчността ще погълнат ГЕРБ

.
Цвета - хороводец наш...
Тя наистина не знае какво прави. Не схваща. Глупостта й е чистосърдечна и автентична. Но пък има самочувствието на Екатерина Велика от 3-а стая… На сцената - Цвета Караянчева! Оле. Кралица на Народното събрание, с наше позволение и одобрение.
 

Новината, че по време на коронавируса и извънредното положение депутатите си вдигат заплатите ядоса мало и голямо. И тогава Цвета направи това, което се очакваше от нея.






Замразяването на заплатите на народните представители – вика Цвета пред камерата - в момента не е добър ход, защото има заплати, които са базирани на по-висока тримесечна ставка. Това е работещият вариант, - пули се Цвета. И не спира: Ние от парламентарната група на ГЕРБ даваме 1/3 от заплатите си в регионите, където са избрани народните представители. Редно е народните представители да даряват средства за различни каузи. Мисля, че това е по-работещият вариант.

 

Ако след изявата й броят на самоубийствата скочи тройно – генералът да не ги пише в сметката на коронавируса...

 

Това, че Цвета мисли е парадоксално само по себе си, защото такъв процес трудно се свързва с нея. Трябва някой да й обясни, че заплатите – нейната и на останалите в НС, - са изработени от данъкоплатците. И тя няма как да дарява, защото това са парите на същите хора, които тя мисли да ощастливи с благородния си жест. С чужда пита помен прави. Толкова е чудовищно и цинично, колкото и глупаво.






От друга страна Цвета проповядва открито дискриминация, признавайки, че тя и другарите й, даряват само на хора от техните райони, гласували за ГЕРБ. Другите кучета ги яли. Сиреч, както вика босът, гласувайте за нас и ще ви дарим едни трохи.

 

Цвета свърши огромна работа на опозицията. С изявите си тя гарантира провала на ГЕРБ и Борисов на изборите, които се задават. Дори може да ускори процеса на проваляне. Цвета не трябва да подава оставка дори след кошмара със заплатите. Нека я гледаме още известно време, да ни напомня за нашата, на избирателите, простотия.

 

Колко прав е бил Еврипид: Властта и богатството раждат глупост и наглост.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 24021 |25.02.2017 Закон против глупостта и наглостта – спешно! . 39| 28747 |01.02.2012 Спецсъдът, медиите и глупостта . 8| 10723 |29.10.2009 Дали глупостта и патриотизмът винаги вървят заедно…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads