Реклама / Ads
0| 3852 |30.12.2016 НОВИНИ

Годеникът на младата жена от Куртово Конаре е убиецът й

.
Прокуратурата повдигна обвинения на мъжа, с когото убитата 26-годишна жена от с. Куртово Конаре, е живеела на съпружески начала.
 

28-годишният Илиян Р. е направил самопризнания, че е убил Милена Д., съобщиха от  пресцентъра на прокуратурата. Убийството е станало на 28 декември. Разследващите са намерили и иззели множество веществени доказателства и биологични следи. Назначени са съдебно-медицинска, биологична и дактилоскопна експертиза. Обвиняемият е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде поискано от Окръжен съд – Пловдив вземане спрямо него на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

 

Връзката на Илиян Рангелов и убитата от него красавица Милена Динова е била много проблемна от самото начало. Още със започването на отношенията между двамата млади Илиян е следил и дебнел любимата си, проверявал е телефона й, тормозил я е психически и се е отнасял със страшна ярост дори към най-обикновени неща, които е свързвал с болезнената си ревност. Патологията му стигнала до там, че вдигал всекидневни скандали на Милена затова, че някой я е погледнал, че колега й се е обадил или че някои познат мъж й се е усмихнал, съобщава Блиц, позовавайки се на разследващи.

 

Илиян е бил с изключително големи комплекси. Красивата му годеница е привличала погледа на хората в село Куртово Конаре, но категорично момичето не се е поддавало на ухажори, на предложения и на нищо, което може да бъде свързано с изневяра. В нощта на убийството отново е имало скандал в дома на годениците. Заради необоснована ревност младият мъж умишлено е ликвидирал изгората си. След Милена в тъмното се е промъкнал годеникът й е в убил с един единствен удар в сърцето. После се е прибрал и е имитирал, че спи. При претърсване в дома на момчето е намерен ножът. Той е с острие над 15 сантиментра, бил е измит и поставен на обичайното място в дома на младежа, където стои.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3893 |29.12.2016 Младата жена от Куртово Конаре убита от ревност? . 0| 3837 |29.12.2016 Млада жена е убита в Куртово Конаре . 1| 3813 |20.12.2016 Стрелба в мол във Висбаден, убита е жена . 5| 5643 |19.12.2016 Изненада! Жена ще бъде новият ни премиер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads