Реклама / Ads
34| 11886 |12.05.2021 ГЛАСЪТ

Голата истина ще посочи червея, размазан от чепика на докер

.
Тя, Истината ще ги сложи на място
Служебното правителство започва работа. Няма време за натъманяване, доверие в аванс и пр. глезотии. Държавата е зле, гражданите нямат търпение за промяна. Отстрани ехти опорката: „Готви се реваншизъм към ГЕРБ“. На страхът очите са големи, както е казал народът. Направете ихтибар на тези объркани хора, които още вярват, че са изгубили властта случайно и утре ще се събудят пак властелини на институциите и хазната. Нека живеят с тази надежда – всеки има право на заблуди.
 

Накрая ще стигнат до прозрението на Буковски „Политиката и властта са като жена – увлечеш се сериозно по нея, но накрая се оказваш дъждовен червей, размазан от чепика на някой докер“.

Първо ще го узнаят, след това ще им стане още по-гадно и накрая ще свикнат.

 

Така че не се занимавайте с реваншизъм, дами и господа от служебното правителство, не че имате такова намерение. Мислете за истината, тя трябва да излезе. Цялата гола истина – за да се разбере защо сме последни по всичко, свързано с качеството на живот и първи по всичко най-лошо, свързано пак с живота. Трябва да научим имената на крадците, изнудвачите, мафиотите и корумпетата.

 

Да научим и тези, които са направили добро за хората, ако изплуват такива. За тях да се каже добра дума.

 

Но другите… другите да си търсят адвокати. Килиите, в които пращаха десетки невинни, само защото са неудобни и им пречат, ги очакват. След задълбочени разследвания и годни доказателства, разбира се.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 21867 |10.11.2020 Кратък курс по истина за проф. Костадин Ангелов . 26| 15219 |17.03.2020 Ще ни принудят ли да вярваме, че в България има два вида истина - лъжа и измама? . 55| 53501 |21.02.2020 Чуй истината от противника: Идва буря!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads