Реклама / Ads
3| 5340 |21.01.2010 НОВИНИ

Големия Маргин пак в килията в компанията на Сако

.
Обвинителите изненадаха Маргина с нови доказателства Източник: Вяра Йовева
Красимир Маринов пак ще влезе зад решетките. Това реши Софийският апелативен съд (САС) Компания ще му правят Милен Алексиев и Стефан Бонев - Сако, за който прокурорите твърдят, че е голям авер на Маринов.
 
Сако изпусна нервите си и когато чу решението на съда, започна да псува журналистите явно ядосан от мярката.

Адвокат Марин Марковски, защитник на Стефан Бонев каза, че определението на съда е неоснователно, защото е на базата на показанията на анонимни свидетели и на Тихомир Георгиев - Боксьора. Последният беше задържан като член на престъпната група, ръководена от Красимир Маринов. В последствие той е свидетелствал пред прокуратурата срещу останалите от групата.

„Нямаме доказателства за съпричастност на Николай Маринов към тази група", заяви градския прокурор Николай Кокинов и намекна, че Малкият Маргин може и да е извън страната. Той посочи, че е увеличен броят на разпитаните свидетели, а за активното съдействие на свидетеля Тихомир Георгиев няма да има бонуси като „намалена присъда".

Според адвокат Марковски няма годни факти и обстоятелства, които да подкрепят днешното решение на съда. По делото не са постъпили нови доказателства, както и не са прилагани специални разузнавателни средства. Нова порция доказателства бяха изкара прокуратурата срещу Красимир Маринов  пред Апелативния съд, който гледа мярката за неотклонение на Големия Маргин.

Адвокатите на Маринов пък веднага поискаха да се запознаят с новостите, заради което съдът даде 1 час отсрочка. Става дума за два тома с нови доказателства и преразпит на защитени свидетели,.което се случи днес.

Frognews.bg припомня, че другите обвинения срещу Красимир Маринов са за организирана престъпна група с цел поръчковите убийства на покойния вече Иван Тодоров Доктора, Любен Гоцев и Никола Дамянов, за пране на пари и третото - за убийството на Боби Цанков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4803 |16.01.2010 Б. Цанков щял да води свидетел срещу Маргините в прокуратурата . 8| 10593 |15.01.2010 Гепиха хора на Маргините в спецакция . 6| 6313 |14.01.2010 Близки на Цанков "освободиха" Маргина, Кокинов го върна на топло . 1| 8985 |14.01.2010 Маргина: И заради Бен Ладен ли ще ме обвините?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads