Реклама / Ads
13| 8076 |14.04.2014 НОВИНИ

Голямата сестра на Атанаска: Весо Германеца може да очисти децата ни

.
Евгениа Георгиева
Сама се оправям в живота. Разведена съм и аз като Атанаска, ама сама си гледам децата. Синът ми е на 16 години, а дъщерята е студентка. Сега е прекъснала, ама и нея още я храня. Пачките сама си ги правя. Купила съм на дъщерята и сина лаптопи, телефони – каквото искат. Задоволени са. Работя по 14 часа в ТЕЦ-1 към „Брикел”, но не съм миньор, правя нощем банички и кифли. Това казва Евгения Георгиева - по-голямата сестра на 43-годишната Атанаска Георгиева, която вече направи пълни самопризнания защо е удушила малката Александра в Поморие.
 

Атанаска твърди, че кракът й за първи път стъпва в Поморие. Когато разбрала, че третата сестра – 30-годишната Северина смята да се задомява с хотелиера Веселин Тошев, тя била толкова мноо против, че спряла всякакви контакти с нея. „За всичките девет години, откакто е с тоя Тошев, аз съм се обаждала два пъти – когато се родиха двете й деца, да й честитя, сега пристигнах от Гълъбово, за да съм подкрепа на майка ни”, казва Евгения пред "Флагман".

В своите самопризнания Атанаска казва, че момиченцето се качило при нея в таванското помещение, за да й погостува. Влязло доброволно. Тя го черпила с бисквити, то разглеждало снимки, оставени на масата. За по-голямото момче на Атанаска възкликнало: „Този ли е синът ти? Много голям грозник!” Тази реплика докарала афекта на болната от грип Атанаска и тогава тя скочила върху детенцето и започнала да го души. Запушила устата с найлоновата торба и с тиксото едва когато детето вече било издъхнало – за всеки случай. После го натикала под леглото и замаскирала телцето с чуали дрехи.

Припомняме, че заможното лихварско семейство Евалина и Веселин Тодорови празнувало 8-мия рожден ден на дъщеричката Александра на 5 април – с прекрасно парти, за което дни наред се говорело из града. Синът на Атанаска е роден на 7 април, но тя не успяла дори и подарък да му прати в Димитровградско, тъй като нямала пари. За момчетата й се грижел бившият й съпруг.

По непотвърдена още информация през зимата жената проституирала в Поморие, за да си изкара прехраната.

Най-големият страх на Светла Димитрова и трите й дъщери – Евгения- на 47 г. , Атанаска – на 43 г. и Северина – 30 г., сега идва за живота на шестте им деца. Всяка от дъщерите има по две деца.

„За този Весо Германеца разбрах, че е опасен, предупредена съм, че ще очисти децата ни. Аз моите ги държа далече, синът ми искаше да идва да защитава леля си, но какво ще защити той – само на 16 години е. Скрила съм ги моите, не знам в село Ябълково, Димитровградско как ще опазят двете момчета на Атанаска, а за тука – за Северинините още повече ме е страх”, заключи Евгения.

Наш репортер обаче забеляза, че в два поредни дни – в събота и неделя Северина слага черните си очила, облича нов тоалет и излиза из центъра на града демонстративно. В събота тя бе извела голямата си дъщеричка – 6-годишната Весислава, която бе приятелка на убитата Александра. Вчера бе с двете си деца и с мъжа си Тошев на разходка отново по централната улица.

„Убеден съм, че в това убийство са замесени майката Светла инай-малката дъщеря Северина. Няма да се учудя, ако и третата дъщеря е имала участие в заговора”, смята почерненият баща на Алекс, за когото е известно, че няма да се подвоуми да отмъсти. При това жестоко. За него терминът „пачка” в смиъл на пари е характерен за трите сестри. Именно пачки съдържаше есемесът до майката Евалина, изпратен от телефона на детенцето след изчезването.

Сем.Тодорови отказало пореден заем на Тошеви миналото лято, което допълнително ги настроило срещу тях.

Лихварят дори прекратил отношенията си със задлъжнелия към банките Веселин Тошев, след като той не сирал да му иска пари, които няма как да му върне.

В същото време, пред очите на Тошеви растяла огромната шесетажна кооперация на Германеца, започната през септември м.г. и почти вече завършена. Тошеви смятали, че доскорошните им авери са пълни с пари, а се стискат да им дадат заем.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5264 |14.04.2014 Атанаска:Убих Алекс, защото нарече сина ми урод и грозник . 6| 6195 |13.04.2014 Появи се и другата сестра на Атанаска: Няма вина, докато не се докаже . 7| 6931 |12.04.2014 Убийцата Атанаска признала всичко; сестра й плаши със съд журналистите . 10| 9026 |12.04.2014 Бащата на Алекс: Още една сестра е замесена в убийството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads