Реклама / Ads
4| 6657 |17.04.2013 НОВИНИ

Горанов&Димитрова били край Бостън в мол при взривовете

.
Орлин Горанов и Кристина Димитрова
Кристина Димитрова и Орлин Горанов са на турне отвъд океана от средата на март и изнасят концерти в над 20 града в Канада и САЩ. Миналата неделя пяха в Бостън и до вчера бяха отседнали в хотел там.
 

За щастие двамата били извън града за няколко часа по време на взривовете, каза съпругата на певеца Валя. В понеделник вечерта българско време Горанов  се обадил от САЩ, за да се чуят. Малко след като затворили телефоните, избухнали взривовете в Бостън, четем в 24 часа.
 

Докато говорили преди това, Горанов  казал, че с Кристина пътуват към мол извън града. Малко по-късно съпругата му се чула и с техен приятел, който живее в Бостън и си бил вкъщи. “Каза ми, че 2 бомби избухнали в кофи за боклук.
 

Орлин също ми се обади веднага, за да ме успокои. Каза, че всичко е наред. Те дори не знаеха подробности, защото не са били в Бостън по това време, но разбрали, че в България вестта вече е по новините”, разказа още съпругата на певеца.
 

Вчера следобед Кристина и Орлин напуснаха Бостън и заминаха за Сейнт Луис, щата Мисури, където на 19 април е следващият концерт от задграничното им турне.
 

Певицата Стефка Берова също не се тревожи за дъщеря си Косара Марчинкова, която живее в САЩ, защото офисът  е на километри от мястото на взривовете. “Имам една позната, която веднага звъннала на Косара, като разбрала за бомбите от новините. Тя  върна обаждането, за да я успокои, а после се обади и на мен”, каза Стефка Берова. Почти веднага след инцидента дъщеря  написала и на личната си страница във фейсбук, че е добре.
 

По време на инцидента Косара била на работа. От 2011 г. тя е директор външни отношения и комуникации в една от водещите енергийни компании в Северна Америка - “Грийн Пауър”. “Каза ми, че няма паника в Бостън, че всичко е наред и не е страшно. Доколкото знае, е нямало българи на самото място на взрива”, разказа още Берова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4965 |12.04.2013 650 кг. нелегално месо хванаха край Русе . 6| 5219 |11.04.2013 Нарушенията в ЕРП-тата не били престъпление от общ характер . 6| 5410 |04.04.2013 22 корумпирани ченгета загубили работата си . 15| 6299 |01.04.2013 МВР и ДАНС имат автомобили с оборудване за подслушване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads