Реклама / Ads
31| 6031 |25.06.2013 НОВИНИ

"Господарите" зоват: Сидеров на съд, шут от поста председател на комисията по етика

.
Източник: Булфото
„Искаме Волен Сидеров да бъде съден за всички клевети, квалификации, обиди, лъжи и агресивни действия, които си е позволил спрямо всеки гражданин на Република България“. Това се казва в позиция на „Господари на ефира“ като реакция спрямо обидите, които лидерът на „Атака“ изсипа по адрес на предаването и водещата Мария Игнатова.
 
„Обидните квалификации, които той си позволи да даде от ефира на предаването си, минаха всякакви граници и са под достойнството ни да ги коментираме“, каза снощи Мария Игнатова.
 
„Информираме всички потърпевши и засегнати от него, че за завеждане на гражданско дело депутатският му имунитет не важи, и призоваваме всеки от вас да заведе иск, както ще направим ние“, допълни тя.

„Писна ни да гледаме как се тормозят и квалифицират с обидни нецензурни изрази и клевети журналисти. Писна ни да гледаме агресивното отношение на един народен представител към полицията и всички останали институции. Писна ни да гледаме как се нападат граждани по малките часове на нощта от група биячи. Ние мислим, че такъв човек не може оглавява каквато и да било държавна комисия, още повече по етика и искаме незабавно да освободи този пост“, категорични са от предаването.

От „Господари на ефира“ са категорични, че винаги са отразявали всичко обективно, дори и поведението на Сидеров.
„Никога не сме излъчвали платени и поръчкови материали, винаги сме го правили безплатно, защото не толерираме подобно ваше поведение, отношението ви към хората, езика и стила ви, както и изкривеното ви разбиране за морал. Не харесваме дори и псевдопатриотизма ви, а ние сме от тези хора, които вярват във всички тези ценности. Дано един ден да го разберете и вие“, се казва още в позицията на „Господарите“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 6163 |24.06.2013 Волен: Правителството "Орешарски" започна с плана "Сидеров" . 98| 6119 |24.06.2013 Президентът: Сидеров да отговаря за етиката е не по-малък скандал от този с Пеевски . 50| 6254 |22.06.2013 В. Симеонов: Сидеров е изключително страхлив човек . 55| 5878 |20.06.2013 Сидеров към медии: Стойте далеч от мен, имам непоносимост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads