Реклама / Ads
3| 6781 |21.05.2010 НОВИНИ

Готвят "респектиране" за шефа на НАП; той ще уволнява

.
Красимир Стефанов
Мерки за сигурността му били взети, но преди три дни било отправено предупреждение към неговия заместник г-н Тодоров, чиято къща била опожарена.
 

Има информация от около един месец за "респектирането" ми
, обяви по БТВ шефът на НАП Красимир Стефанов, на когото службите съобщили, че срещу него се готвели действия от страна на определени кръгове. Била засечена информация, че той  трябвало или да бъде вербуван, или "респектиран". Мерки за сигурността му били взети, но преди три дни било отправено предупреждение към неговия заместник г-н Тодоров, чиято къща била опожарена. Това означавало, че насреща имало безскрупулни и готови на всичко хора. Има обаче обща воля между институциите, добави Стефанов и каза, че ще продължи да работи както и досега. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората, добави той и увери, че всички институции работят заедно и той не е разколебан. Имало поет и от премиера ангажимент за това, че всички мерки са взети.

Заложните къщи са рисков бранш, всички знаем какви стоки минават оттам
, каза Стефанов и направи уговорка, че не провежда лично отмъщение, защото преди няколко месеца приятел на сина му окрал дома му, взимайки злато, а дори и билети за концерт на АС/ДС. Момчето било задържано и то закарало полицията на очна ставка в заложната къща, където то ги оставило. Останала била само една гривна. Точно тази къща вчера не била проверена, за да не остава впечатление за личен реванш, разказа Стефанов.

Данъкът от промоутърските фирми за провеждането на концерти ще си бъде прибран
, обяви още шефът на НАП. Нямало засечени фалшиви билети на концерта, но вече имало ясна представа какъв ще би трябвало да е данъкът за концерта на АС/ДС.

ЦСКА пък бил отборът отличник по отношение на изваждане на заплатите на футболистите на светло.

За пореден път тази година данъчната кампания приключила успешно и без опашки, а грубо отношение понякога имало заради това, че и клиентите си изкарвали недоволството от всичко върху данъчната институция, каза Стефанов, който минал цялата скала в НАП, където започнал работа на гише, на маса, подпряна с тухли четворки за баланс. После станал ревизор, преминал в отдел за големи данъкоплатци и така израснал до данъчен N 1.

Над 30 служители вече са уволнени след съмнения за корупция, а продължават и още проверки, каза шефът на НАП и предупреди служители си да бъдат много внимателни. До края на следващата седмица очаквайте още уволните данъчни, обеща той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4559 |18.05.2010 Подготвят ревизия на Главното мюфтийство . 6| 4617 |11.05.2010 "Вот на недоверие" готвят червените . 10| 4996 |03.02.2010 "Воеводите" готвят референдум за Турция в ЕС . 60| 9489 |30.12.2009 Врагове на кабинета готвят провокации, службите в бойна готовност

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads