Реклама / Ads
12| 5057 |03.03.2015 НОВИНИ

Хафъзов изненада - развя трибагреник на 3 март

.
Хюсеин Хафъзов
Депесарят Хюсеин Хафъзов изненадващо се появи на днешните чествания по повод 137-а годишнина от Освобождението на България. Хафъзов, който е определян за най-сериозен поддръжник в Движението на турския национализъм и ислямизъм шокира бургазлии като се нареди до официалните гости и честитеше националния празник на кметове и депутати.
 
До Хафъзов се наредиха куп християнски свещеници, а от другата му страна бе почетният гражданин на Бургас и председател на УС на „Лукойл Нефтохим“ Сергей Андронов, пише "Флагман".

Под съпровода на духовата музика Хюсеин Хафъзов продължи до Паметника на руските освободители, където получи националния трикольор и поднесе букета си пред монумента, покланяйки се дълбоко пред освободителите.

С тези си действия Хафъзов продължава необичайната си публична активност. В неделя той даде първата си пресконференция пред бургаските медии откакто изобщо е депутат – в 42-ото и 43-ото Народно събрание. На нарочно свикания брифинг той защити ромчетата от училището по Автотранспорт, замесени в етиченския бой, станал на 18 февруари т.г. Още тогава той пожела весели празници на журналисти и колегите си от ДПС и обеща, че ще се видят отново на 3 март. Думите му не бяха приети насериозно предвид радикалните му проислямиски убеждения, но той изпълни заканата си.

Хафъзов шокира с думите си от миналия парламент, че ще върви по „пътя на Осман Калъч, Ахмет Давутоглу от село Искра, Нури Адъла и Ахмед Доган“. Но това не бе всичко. По-късно той получи високата чест - да попадне в делегацията на ДПС, посетила новоизбрания турски президент Реджеп Ердоган. Още тогава бе ясно, че влиянието на Хафъзов в партията е нараснало неимоверно и той е част от ислямиската фракция, която един ден нищо чудно да поеме ръководството на ДПС.

За да потвърди тези думи, през септември на митинг в турския град Чорлу той стана автор на взривоопасното изказване: “Ей, душички мои, моята душа е ваша. От държавата на забраните България приветствам държавата на свободата Турция. И искам вашата подкрепа…дайте я! България жадува за вас. Споделете моите мъки и решете проблема...Айтос, Добруджа ви чакат. Дайте своя принос. Ако си спомняте преди две седмици се срещнахме с турския президент. Тогава цяла България се надигна защо се среща Местан с президента. Пропаганда ли правят, си мислеха… После ни забраниха да говорим и да агитираме на турски. След това казаха, че трябвало да говoрим на български с президента на Турция и да има преводач. Да, но смелите турци от Чорлу ще им отговорят като гласуват на 5 октомври с номер 18. Нали ще го направите? Кой откачен ще ми слага синджири? Изненадайте тия откачалки като гласувате. Готови ли сте да носите знамето на ДПС до върховете?! Ще видите как за 10 години ние станахме голяма сила. И след изборите ще си спомняте датата 5 октомври като най-величествена. Ще построим мост между България и Турция. Мостът на щастието.С благоволението на Аллах ще стане…”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 7056 |03.03.2015 Родният трибагреник се развя пред паметника на Незнайния войн . 17| 5370 |01.03.2015 Хафъзов: 20-има пребиха 4-ма роми в Бургас . 17| 10122 |02.02.2015 Изненада. 2-ма от съдиите във ВАС за лиценза на КТБ вече били ясни? . 19| 12686 |29.01.2015 Изненада! Увеличават данъка на санираните сгради

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads