Реклама / Ads
27| 7029 |13.09.2013 НОВИНИ

Хомосексуална пропаганда и разврат влизат в школото с учебник?

.
Честито български родители – наръчника по европейски стандарт ще развращава и подтиква децата ви към содомия, естествено с одобрението на МОН.
 

Да, съвсем правилно прочетохте, пише сайтът https://bezpartien.com/. Това не е учебно помагало, което да разяснява половите отношения. Това е наръчник за развращаване.

Ето какво е записано като част от целите на учебното помагало за учители “Азбука за теб и за мен”: “Първо – работата по тази тема цели да развие чувствителността на учениците към техните еротични преживявания и еротичните преживявания на съучениците им. Второ – развитието на позитивна нагласа към еротичните фантазии и индивидуални практики, свързани със самостоятелното удовлетворяване на еротичните потребности, е друга съществена цел при работата по тази тема…”
 

По-нататък също четем: “Тази сесия цели участниците:

- да могат емпатийно да влизат в личния свят на различни от тях връстници (с алтернативна сексуалност) и да ги разбират

- да усвояват ценноста на различията и правото на индивидуален избор при търсенето на сексуална идентичност 

- да формират позитивни нагласи за приемане на различията в сексуалната идентичност и уменията за толерантно поведение“

Или казано с по-малко думи – да приемат содомията като нещо напълно естествено и дори добро и положително.
 

Това са само няколко примера от помагалото с обем от 352 страници. То е изпълнено изцяло с твърдения в духа на господстващите на Запад нови идеологеми на джендър теорията – една псевдо наука, приета под натиск на гей-лобито, чиято единствена цел е превръщане на сексуалните извращения в норма. Много от тези твърдения нямат абсолютно никакво научно основание, други са направо абсурдни и противоречат на действителността, но въпреки това са налагани по чисто политически причини.
 

Със съдържанието на учебника може да се запознаете тук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 6204 |13.09.2013 Мистерия: Дипломата на Фидосова фалшива? Изчезнала папка с документи . 25| 6655 |13.09.2013 Атакуват Бокова, превърнала ЮНЕСКО в „спяща красавица“ . 2| 5170 |13.09.2013 Авто нападателят на турското посолство - психо . 8| 6217 |13.09.2013 Двама полицаи са наказани заради нощта на Белия автобус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads