Реклама / Ads
42| 9436 |07.10.2020 НОВИНИ

Христо Иванов: Някакви лекета поставят под съмнение патриотизма ни

.
Христо Иванов
България не е Пеевски. България не е Гешев. Някакви лекета излизат и твърдят и поставят под съмнение нашият патриотизъм. Това е когато искаш правда, когато искаш европейска България да е на нивото на цяла Европа по отношение на законността
 

Това заяви в предаването “Честно казано с Люба Кулезич” съпредседателят на “Да България” и бивш правосъден министър Христо Иванов. 

 

"ГЕРБ се опита на европейските избори да се яви със слогана “Европа ни чува”. Хубавото е, че сега Европа започна да ги вижда. Този процес няма да мине без комсомолщина, без да излязат някакви другари като извадени от БКП", коментира още той.


“Под три мониторинга се намира България, благодарение на Бойко Борисов, Иван Гешев и Делян Пеевски”, заяви още Иванов. 


"Познавам Йоурова - тя не е боркиня, но тя не е глупав човек. Тя усети, че Борисов влиза в незащитима позиция", посочи още бившият правосъден министър. Всички по думите му изпадат в изолация и стават нетърпими политически партньори. Става дума както за ГЕРБ и Борисов, така и за ДПС. 


“България не е Пеевски. България не е Гешев. Някакви лекета излизат и твърдят и поставят под съмнение нашият патриотизъм. Това е когато искаш правда, когато искаш европейска България да е на нивото на цяла Европа по отношение на законността”, посочи още Иванов. 

 

"Разбира се някакви конюнктурни кариеристи ще се опитват да бранят господин Борисов. Това се случва във всички политически системи. Но става дума за парите на европейските данъкоплатци", коментира още Иванов по повод позицията на председателя на ЕНП Манфред Вебер.

 

Иванов определи като опит за изместване от съществения дебат темата с "Истанбулската конвенция" и отново акцентира върху факта, че съществува решение на Конституционния съд.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 5638 |07.10.2020 И парламентарната група на ГЕРБ поиска оставката на проф. Иво Христов . 38| 5867 |07.10.2020 Георг Георгиев не вижда прилика между ”инфантилен” на проф. Христов и ”тулупите” на Борисов . 12| 5805 |06.10.2020 Евродепутатът Иво Христов: Брюксел призна, че демокрацията ни е в криза . 27| 10463 |06.10.2020 Проф. Иво Христов: Дебатът в ЕП бе много пара в свирката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads