Реклама / Ads
15| 6447 |25.07.2011 НОВИНИ

Яна приличала на Невена Коканова за убиеца си

.
Вече се знаело, че Яна била надрусана с халюцигенни гъби и правила секс, преди земният й път да приключи завинаги на 8 юли, пише днешен всекидневник.
 

Издирваният втори заподозрян за убийството на Яна – Николай Русинов все още не е заловен, но това може да стане факт по-късно през деня, заяви по БТВ директорът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев. Той припомни, че издирваният е комшия на Яна, а вечерта той бил последният човек, с който тя танцувала и се забавлявала в "Маймунарника". Стигнахме до извода, че жертвата и извършителят са се познавали. В живота Николай е преводач, говори езици, работи в спедиторска фирма. По поведението на извършеното престъпление може да се каже, че това е човек, който има една латентна агресивност и, най-вероятно проблеми в отношенията с жените, тъй като, общо взето, престъпления като изнасилване, са свързани с проблеми в отношенията с жените. Неговата агресивност е регистрирана преди години. Категорично убийството не е планирано. Това е убийство, което е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа му да бъде преведено момичето в състояние на контрол, а и да не вика. Арестуваният Пламен Трифонов и издирваният Николай Русинов по някакъв начин имат връзка, не като приятели, а, може би, по стечение на обстоятелствата са се случили по едно и също време на едно и също място, поясни директорът на Института по психология към МВР. Предполага се, че престъплението е извършено след 3 часа сутринта. Истината е, че на местопрестъплението има много ясна диференциация между двамата, атакували жертвата. Вероятно Пламен се е гаврил с момичето след като то е починало, призна Стойчев

И двамата категорично не били аутсайдери.

Убитата в Борисовата градина 28-годишна Яна Кръстева привличала смъртоносно 34-годишния Николай Русинов. Плешивият и комплексиран сексуално рекламист е издирван под дърво и камък от МВР като съпричастен с убийството на Яна Кръстева. Това, което криминалистите засега спестяват за широката публика, за да запазят достойнството на убитото в храстите на Борисовата градина момиче, е, че Яна е била надрусана с халюцигенни гъби и е правила секс, преди земният й път да приключи завинаги на 8 юли, пък пише вестник "Всеки ден".

Николай бил обсебен от Яна, познавали се от няколко месеца. “Беше си внушил, че тя е преродената Невена Коканова. Наричаше момичето с името Невена. Беше си абсолютен психар”, казва продавачка в малко магазинче в столичния квартал “Изгрев”. Жената е била свидетел на разговорите между двамата. Други приятели на убитото момиче казват, че рекламистът бил обсебен от Невена Коканова. Той обитавал апартамента, в който през юни 2000 г. издъхна голямата българска актриса. Николай смятал, че Яна е двойничка на Невена Коканова – в моменти на странности дори твърдял, че актрисата се е преродила в усмихнатата му комшийка. Николай би депресиран, често употребявал наркотици, и то все опасни – халюциногенни гъби, ЛСД, екстази.

Сред най-скандалните предположения за това как се е стигнало до убийството на Яна, криминалистите приемат версията, че Николай е надрусал Яна с халюциногенни гъби, след което наблюдавал как приятелката му прави секс с непознатия клошар Пламен Трифонов. След това Николай също се опитал да обладае момичето. Изглежда Яна се е развикала и това е коствало живота й. Но дали Николай или Пламен е фактическият убиец на Яна, все още не е ясно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5011 |25.07.2011 ГЕРБ - първи в ЦИК след гръмотевичната нощ . 56| 5089 |25.07.2011 Втора тройна коалиция - БСП, ДПС и сините . 10| 5200 |25.07.2011 Забраняват анонимната политическа агитация . 17| 17638 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads