Реклама / Ads
25| 5393 |28.10.2015 НОВИНИ

Янакиев: Сидеров отприщва силови групировки! Срам ли го е Исаков?

.
Калин Янакиев
„Това е безумие. Това, което той върши, представлява много по-голяма обществена опасност, отколкото изглежда. Това е начало на организиране и пускане в действие на нерегламентирани силови групировки. Това коментира в предаването „Лице в лице“ по бТВ философът и богослов проф. Калин Янакиев по адрес на депутата Волен Сиодеров, чийто имунитет е на път да падне .
 
Това, което върши Сидеров, не бива да бъде персонализирано. Това нямаше да стане, ако с него не вървяха тези десетина здрави момчета“.

Този имунитет разпростира ли се и над тези здрави момчета. Благодарение на тях той влезе в НАТФИЗ. Защо, ако той не може да бъде арестуван, не бъдат арестувани те? Това са щурмови групи. Това е начало на нацизъм, на мнение е той. Хипотетично да приемем, че в НАТФИЗ се продават наркотици и аз като буден гражданин да вляза вътре и да започна да обискирам студентите, момичетата примерно, аз няма ли да бъза задържан? Ще бъда! Г-н Сидеров е избран за народен представител, не да раздава правосъдие, продължи философът.

„Срам ли го е г-н Исаков (Юрий Исаков, посланикът на Русия в България, б.р.) от неговите защитници в България или вижда у тях последователи на руските казаци?“, попита проф. Калин Янакиев и допълни: „Сидеров обижда българската интелигенция и българското младежко съсловие“. Янакиев каза, че ще съжалява за думите си, ако наистина Сидеров се нуждае от медицинска помощ. „В такъв случай ще помоля Москов да вземе мерки и този човек да се върне към стотиците си избиратели“, коментира богословът.

„Аз с Волен съм била в един клас по Фотография. Беше съвършено различен човек. Той и сега има различни лица. Той днес в парламента изглеждаше по съвсем различен начин, отколкото онази вечер в НАТФИЗ. Той е човек хамелеон, той така оцелява“, посочи от своя страна Марта Вачкова , също гост на предаването. Избра ВИТИЗ, защото той е искал там да слага своите агитационни плакати и няколко момчета са казали – не. Защо полицията не изведе неговите момчета? А неговият оператор? А неговият журналист? Имам чувството, че под неговите крила се крият много хора, заяви актрисата. Това според нея е действие по сценарий. „Той е знаел, че там ще се стекат толкова много хора. Хората на изкуството са свободолюбиви хора“, аргументира се тя. Апелирам за любов, милост, чистота, състрадание, обяви още Вачкова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 6081 |28.10.2015 Свалиха имунитета на Сидеров . 1| 4087 |28.10.2015 Комисията „Сидеров” заседава при закрити врата . 3| 4219 |27.10.2015 Красимир Велчев: Гражданска война няма да има след заканите на Сидеров . 18| 4525 |27.10.2015 След седмица свалят имунитета на Сидеров и Чуколов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads