Реклама / Ads
26| 6732 |04.01.2013 НОВИНИ

Яне Янев: На изборите ще направя разногледи БСП

.
Източник: Дневник
Най-после трябва да се разбере защо с пенсии, заплати и реформи в държавата всичко е мъгла. Ще има трофей през тази парламентарна година, обеща Яне Янев.
 

 Прокуратурата вече се произнесе, че тази информация може да излезне от класифицираната, но изчакваме да се доизяснат нещата, каза лидерът на РЗС, от студиото на НТВ.

Той е категоричен, че тази година ще стане ясно кой е най-корумпираният политик. Лидерът на РЗС поясни, че подобна новина няма да бъде хвърлена в общественото пространство точно преди изборите, а ще излезе, когато са събрани всички доказателства. Той е сигурен, че всеки, който научи имената, ще се зачуди дали България е правова държава или е страна на топ корумпирани политици.

"Най-големият скандал за изминалата година е свързан с енергийната мафия. Тя е източила милиони. Една част са потънали в АЕЦ "Белене", друга в джобовете на някои политици. Нашата комисия ще разкрие, кои са те", заяви Янев.

Меглена Кунева е замесена в енергийните схеми, но тя е жертва на своя рейтинг. Той пада, пада доверието към нейната политическа партия, коментира още Яне Янев. Мисля, че Меглена Кунева дори и да влезне в следващия парламент, ще е с 10-ина депутати, които едва ли ще останат при нея, след като тя заяви, че няма да управлява в коалиция с никой.

На социолози, особено на един изявен социалист между тях, няма как да вярвам, защото той не прави проучвания, а сугестия.

РЗС ще спечели в 10 многомандатни региони и в повече от БСП. „В Благоевград ще ги направя разногледи, във Варна ще ги направя сами да си говорят", заяви Янев. „В Пловдив област и във Видин, където са традиционно силни, ще се представим по-добре от тях", допълни още той.

Според него има две алтернативи за следващото правителство - или ГЕРБ и РЗС, или БСП, ДПС и Кунева.

Интересно е дали е имало обявена обществена поръчка за клипа на президента Росен Плевнелиев за новогодишната му поздравителна реч, попита риторично Яне Янев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 108| 17205 |27.12.2012 Социолози: 15% от избирателите ще решат изборите . 8| 4988 |13.12.2012 Опозицията иска Биг Брадър за изборите . 105| 11203 |10.12.2012 Цветанов: Алексей Петров, Надежда Нейнски и Иван Костов се съюзяват за изборите . 206| 6825 |01.12.2012 Костов: ГЕРБ ни е пряк съперник за изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads