Реклама / Ads
42| 9258 |29.04.2013 НОВИНИ

Яне Янев: Миро Найденов е правил записи дори на собствените си оргии

.
Яне Янев
Борисов пък е освободил Дянков в мига, когато е разбрал, че той е замесен в прехвърляне на имот в Слънчев бряг чрез офшорна фирма, разкри лидерът на РЗС.
 

Майстор Миро е един от виновниците за скандала, заяви по НТВ лидерът на РЗС Яне Янев по темата за "ушите" на държавата. Време е сегашният министър на земеделието да действа, призова той и каза, че знае за много нарушения в качеството си на екс председател на Комисията за борба с корупцията. Той припомни, че е носил папка на Цацаров, на която Кокинов е писал на кориците на кого разпределя делото, т.е. нямало случаен принцип на разпределение. 

Влиянието на т.нар. Ротманс продължава с пълна сила; положението с горската мафия не се е изменило съществено въпреки правителствените промени; най-големите далавери се правят посредством кубатурата. Например дава се участък с 200 кубика, а се добиват 500. Наистина, репресирал съм един куп прокурори, включително и Кокинов, каза и го обясни с факта, че те с години прикривали или бавели дела.  


Зная, че не само Кокинов, а и други са се обаждали на Бойко Борисов, че аз пресирам прокуратурата и да ги карам да действам срещу енергийната мафия. Слава богу, Борисов никога не ми се е обаждал.

Миро Найденов изобщо не накисва себе си с тези записи, а нашите експерти са категорични, че той ги е направил. Той се опитва да се нагоди към едното лоби в прокуратурата, което воюва срещу другото. Сотир Цацаров трябва да направи там спешна операция без упойка. 

В правителството на ГЕРБ е имало мишкуване и най-вероятно главата не е знаела какво правят другите части на тялото, посочи още Янев. Според него Найденов от една страна имал проблеми с Цветанов, от друга с Дянков, затова опитвал да се снабди с

Имам информация, че Борисов е освободил Дянков в мига, когато е разбрал, че той е замесен в прехвърляне на имот в Слънчев бряг чрез офшорна фирма. Ставало дума за хотел, за това се говорело като фактология. Юристите на РЗС били натоварени да прооучват случая от Янев, но било трудно.

Самият Миро Найденов каза, че е близък приятел на Емил Димитров-Ротманса. Ако отидем в ловното поле на Ротманса или пуснем филмчета с едни "сърнички", знаете ли какво забавление ще настъпи, каза още Янев. Миро е правил записи дори на собствените си оргии, завърши Янев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5479 |28.04.2013 Бойко Найденов: Прокуратурата се съобразява само със закона . 30| 5263 |28.04.2013 Борисов, Кокинов и Найденов на разпит . 84| 9558 |26.04.2013 Чуйте скандалния разговор между Борисов, Кокинов и Найденов (аудио) . 14| 7175 |26.04.2013 Бойко Найденов за новите СРС-та: Човек трябва да спазва граници в общуването

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads