Реклама / Ads
10| 6430 |02.02.2014 НОВИНИ

Яне Янев с новина: Фонд "Земеделие" е в нокаут, одитори са се хванали за главата

.
Една от най-големите разплащателни агенции е в много тежко състояние. Правителството мълчи. Определени хора се пуйчат по отношение на еврофондовете. С тази агенция се занимава и ОЛАФ. Има и одитори и те са се хванали за главата като Бойко Борисов. Това е държавен фонд "Земеделие".Това каза във "Всяка неделя" на Кеворкян лидерът на РЗС Яне Янев.
 

Атестациите на всички там показват много слаби оценки.Получилите  по-слаби оценки или трябва да напуснат или трябва да бъдат понижени. Ако бъде отнета акредитацията на разплащанелната агенция, то това ще бъде най-тежкият удар на България, добави той.

Кандидатката е удобна. Тя е жена l пенсионна възраст. Като се знае за тебе нещо - ти си придвидим, удобен, вкарват те в коловоз, като Марковска, коментира кандидатурата на Веселина Тенева за главен съдебен инспектор.

Надявам се, президентът да разбере, че при тази конституция не може да има истинска демокрация. Живеем в демокрация позицирана от олигарсите - да бъде политическо блато, на огромна част от народа да не му е интересно. Там където свършва емоцията, започва корупцията. Емоцията е да има сблъсък, дебат, полемика, каза Янев.

Прави чест на Плевнелиев , че има смелост да поиска референдум за изборите, но той не може да отмени големия проблем с конституцията. Референдумът е по-силен от закона, посочи той.

„Това е едно от мегаделата – за износ на електронеергия. По първото дело за износ на 90 милиона лева с тройна експертиза, с доказателства от 5000 страници е доказано кои са замесени, какви са били комисионните. Държавата е продавала електроенергия по-евтино от потребяваното от всеки български потребител. Това е било по времето на няколко министри - Милко Ковачев, Миро Севлиевски, Румен Овчаров“, коментира Янев.

Най-опасното е, че България се управлява 6-7 души олигарси. Хванали са медии и политици за гушите. Сами ще се одушим, завърши лидерът на РЗС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6165 |29.01.2014 Яне Янев: Енергийната мафия ми е завела 11 дела . 3| 5697 |29.01.2014 Нов управителен съвет на фонд "13 века България" . 7| 5349 |17.01.2014 Получаваме 10,5 млн. евро от фонд "Козлодуй" . 53| 9957 |04.01.2014 Потресена, Нешка Робева напуснала фондация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads