Реклама / Ads
67| 7064 |30.01.2011 НОВИНИ

Я. Янев: Българският Хашим Тачи е Б. Борисов

.
Яне Янев
Кражбата на колата не е единственото, което ми се случва, откакто критикуваме правителството. Аз съм викан повече от 15 пъти в прокуратурата, в следствието за нищо. Ще посъветвам Ал. Петров да направи паметник на Борисов и Цветанов приживе - те го изпраха, направиха го чист.
 

Лидерът на РЗС се появи в студиото на Нова тв, но не направи това миналата събота по БТВ, с което предизвика множество загрижени въпроси и предположения.

Янев обясни, че иска да разговарят с Ц. Ризова като човек с журналист, а не като политик с журналист. И политиците са хора, те не трябва да живеят в измислена среда, обяви той.

Дошъл съм да кажа пълната истина. В откраднатата кола имаше документи, но кражбата на колата не е единственото, което ми се случва, откакто критикуваме правителството, случват се стращни неща, каза Янев. В Сандански 4-ма мъже са заплашвали майка ми: Вие наскоро загубихте мъжа си и баща си. Защо не спрете сина си!

Аз съм викан повече от 15 пъти в прокуратурата, в следствието за нищо. Последният път ме попитаха за един фолцваген пасат, който ми откраднаха преди 15 години и поискаха да ми направят дактилоскопска експертиза за 15-годишна кражба. Унижават ме целенасочено, обобщи Янев.

Янев обяви, че отказва да спори с противниците си и каза, че дава своето време на опонентите си, дано да им стане хубаво. Ще понеса всички грехове, ако лъжа. Зная на какво са способни тези хора. Върнаха методите на СИК в управлението. В България има структури на мафията в самата държава, категоричен беше лидерът на РЗС.

Политикът посочи, че много среди искат да се прикрие това, което се случва в държавата. България не е тази демократична държава, за която се борехме през тези 20 години. Свободата да разговаряте свободно, да не ви следят – в такава степен никога не е нарушавана тази свобода. И се случва с методи, които нямат аналог, обобщи той.

Не зная дали изобщо ще се занимавам с политика, обясни Янев и каза, че на 6 февруари ще има заседание на РЗС и там ще се решиоттук нататък каква политика ще поеме РЗС.

Истината е, че ако не беше арестът на Ал. Петров, Б. Борисов нямаше с какво да се занимава. Ще посъветвам Ал. Петров да направи паметник на Борисов и Цветанов приживе - те го изпраха, направиха го чист. Накрая скалъпиха две елементарни делца!, кегоричен беше Янев.

Политикът посочи, че много среди искат да се прикрие това, което се случва в държавата. България не е тази демократична държава, за която се борехме през тези 20 години. Свободата да разговаряте свободно, да не ви следят – в такава степен никога не е нарушавана тази свобода. И се случва с методи, които нямат аналог, обобщи той.

Не зная дали изобщо ще се занимавам с политика, обясни Янев и каза, че на 6 февруари ще има заседание на РЗС и там ще се реши оттук нататък каква политика ще поеме РЗС.

Истината е, че ако не беше арестът на Ал. Петров, Б. Борисов нямаше с какво да се занимава. Ще посъветвам Ал Петров да направи паметник на Борисов и Цветанов приживе - те го изпраха, направиха го чист. Накрая скалъпиха две елементарни делца!, кегоричен беше Янев.

Лидерът на РЗС е убеден, че ще стане ясно, че българският Хашим Тачи е Б. Борисов; ще стане ясно, че голямата контрабанда не е във вътрешните граници, а във външните граници – и че Иван Петров и Искра Фидосова са отговорни за нея.

Преди години предадох документи, които тогава нарекоха компромат, а сега Мургина е осъдена, същото е за Ал. Томов, същото е и за САПАРД.

Няма човек, който да може да ми влияе, по-скоро съм неуправляем. Много ми дойде, минаха се всякакви граници, тежки, трудно поносими удари в гърба получих!, развълнувано обяви Янев. Искам да разбера дали хората си дават сметка, че с робско търпение нищо не може да се промени. По-скоро определени среди тук искат хората да не си кажат тежката дума, обобщи той.

Държавата е в тежко състояние, ГЕРБ е най-корумпираната партия. Нищо не се говори за държавния резерв, той точно сега се източва, за да касае предишни управления. Защо никой не потърси отговорност от Емел Етем?, риторично попита гостът.

Б. Борисов дойде с лъжа и управлява с лъжа. В неговата къща съм ходил само с посланици, а не сам. В кабинена му съм бил по обща работа, завърши участието си Яне Янев.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 86| 12101 |21.01.2011 Яне Янев: Бойко Борисов е мафиот, а обществото не ме разбира . 37| 6062 |20.01.2011 Яне Янев: Бойко, подай си оставката и си върви с мир . 39| 6622 |07.01.2011 Я. Янев: Борисов има договорка с Първанов . 9| 6174 |15.12.2010 Янев: Герберите страдат от "тежка параноя"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads