Реклама / Ads
15| 6701 |20.03.2013 НОВИНИ

Янев: На червен Кольо алкохолът му влияе

.
Яне Янев
Задочен скандал се развихри по НТВ. Социологът К. Колев заяви, че лидерът на РЗС Я. Янев е несериозен политик, без шансове за следващото НС. РЗС събирали едва 0,5%.
 

Яне Янев съобщи, че РЗС е внесла промени в Изборния кодекс, според които под всяко социологическо проучване трябва да пише кой го е провел, кой го е поръчал и платил. Вие да видяхте във въпросните социологически проучвания тези данни, попита той по повод актуалните резултати от социологическите проучвания. 

Този, който го дадохте, на социолог ли ви прилича? Той употребява възможно най-гнусните комунистически лафове, тъй като винаги е бил една подлога на комунистите. Същият този червен парцал ни даде на миналите избори 0,3%, припомни Янев. През 2009 година РЗС победи НДСВ и партията на Ковачки, която хвърли милиони по време на кампанията, добави той.

РЗС в момента има не 0,5, а най-малко 5% подкрепа. Социолозите са като циганките, които ви спират по улиците да врачуват, такива като червен Кольо, които няма какво друго да правят, освен да плещят глупости. Още повече на него алкохолът му влияе, и не може да бъде обективен, продължи в този дух Янев.

Все пак той призна, че имало и обективни агенции и проучвания. Партия РЗС си имала собствени млади социолози, с които работела и получавала обективна информация. 


За варненския кмет Кирил Йорданов Янев каза, че тройната коалиция му осигурявала огромни финанси, класирали Варна за най-добър град за живеене. Същото Янев обяви, че казвал и преди - "по толкова заглушителен начин съм го казал; именно аз определих Кирил Йорданов за фараон”.

По повод реакцията на гърменския кмет Ахмед Башев, с когото Янев отдавна има пререкания, лидерът на РЗС попита дали е нормално в една правова държава срещу един кмет да има 100 досъдебни производства и нито едно да не е влязло в съда. 

РЗС ще има реална гражданска квота. Не като червените с Курумбашев или с едни безпартийни комунисти, съобщи още Яне Янев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 6161 |19.03.2013 Янев: Над Йорданов е имало не чадъри, а шезлонги . 80| 6629 |16.03.2013 Янев: ГЕРБ ще е на власт отново, а РЗС - с 25 народни представители . 6| 5241 |15.03.2013 Яне Янев: Банки са притискали самоубилия се кмет . 77| 8313 |12.03.2013 Кольо Парамов: Бордът пада...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads