Реклама / Ads
80| 6627 |16.03.2013 НОВИНИ

Янев: ГЕРБ ще е на власт отново, а РЗС - с 25 народни представители

.
Източник: Нова телевизия
Безспорно ГЕРБ отново ще е на власт. РЗС ще има между 20-25 народни представите, запомнете го. РЗС ще е четвърта политическа сила.
 

Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев в предаването „ДикоOFF" по Нова телевизия. В студиото се разгоря лют спор между него и водещия Сашо Диков.

„Лустросали са те, гримирали са те. Питах се това Сашо Диков ли е?, започна разговора Янев. Попитах те при влизането си да не си взаимствал практиките на проф. Вучков, защото не е в твоя стил. Имаше подчертани листове на бюрото ти”, продължи лидерът на РЗС.

„Докарахме го дотук не само заради протестите на гражданите. Просто самият модел е сгрешен", каза Яне Янев за подадената оставка на правителството на Бойко Борисов и разпускането на парламента след протестите.

Никога не съм залагал на куци коне. Залагам на коне, които отиват в шампионската лига, защото съм добър ездач, похвали се Яне Янев.

„Толкова си се възгордял, че даже не ти си ме поканил, а моята приятелка Нина", обърна се гостът към Сашо Диков. Водещият пък репликира, че е политически труп, защото се е скарал с Веселин Марешки. Яне отговори, че приказва „врели некипели".

„Ти се превърна в пудела на Бойко Борисов, за мръсни поръчки", продължи спорът Диков. „Никога не съм бил пудела на някого. Винаги съм бил острие и ще бъда", отвърна му Янев.

В България ще има нови правила, нова Конституция, ще се отзовават депутати, областни управители и днес излязохме с предложение да се отзовава дори държавният глава, закани се гостът. Занесох папките на Цацаров и имаше отстранен зам.-главен прокурор, а сега се разследва и градският прокурор. Възобновиха се и делата срещу енергийната мафия, изтъкна лидерът на РЗС.

Той попита и дали си спомнят кой е тръгнал пръв срещу кметът на Варна Кирил Йорданов. „Убеден съм, че той е бъдещ затворник", каза Янев.

Искам да кажа, че Румен Овчаров никой не го е пипал, защото той бе свещената крава на енергийната мафия, обяви лидерът на РЗС. И продължи с разкритията: Аз бях в кабинета на Борисов, когато се реши, че Дянков трябва да си ходи. Причините са две, че не казах. Първата причина бе, че не беше дал парите на земеделците, а другият проблем бе едно писмо на Дянков, което представяше България в негативна светлина.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5238 |15.03.2013 Яне Янев: Банки са притискали самоубилия се кмет . 26| 5002 |15.03.2013 Младежката ГЕРБ на пост пред ЦИК . 19| 8306 |15.03.2013 Дупница номинира Борисов, Цветанов и Павлова за водачи на листата на ГЕРБ . 3| 6988 |14.03.2013 Министър Роман Василев: Не съм от ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads