Реклама / Ads
72| 6548 |17.10.2012 НОВИНИ

Я. Янев: За никого няма да има милост!

.
Яне Янев
Като се започне от Румен Овчаров, та се стигне до Трайчо Трайков, от А ще стигнем до Я, закани се Янев. Снахата на Политбюро и нейните мекерета тръгнали да ни учат на демокрация, коментира той партията на на М. Кунева.
 

Защо прокорупционната коалиция и тия, които им пригласят, не си зададат въпросите кои са героите в папките, по кои етажи на властта са те. Ще проверяваме всички енергийни далавери, като се започне от Румен Овчаров, та се стигне до Трайчо Трайков. За никого няма да има милост, категоричен беше по НТВ шефът на новата парламентарна комисия за борба с корупцията Яне Янев.

Намесени са и хора от съдебната система, досега знаем, че има следователи, не знаем има ли прокурор, добави Янев и каза, че иска да разбере кой е засекретил съдебното дело за Шарланджиева. (Припомняме, че тя беше обвинена, че е изнасяла информация от следствието за скандала „Топлофикация" на директора на фирмата „Фронтиер" Красимир Георгиев.)

В Матросовската си роля Корнезов и Манолова не се чуват какво правят. Ако Корнезов се абстрахира от ортодоксалното си комунистическо мислене, ще види, че в моята комисия няма нищо противоконституционно, каза Янев. Той напомни, че по-ранни НС са се занимавали дори с корупцията в съдебната власт. На Манолова в главата са й някакви конспирации и несъществуващи неща, а в парламентарния живот на България има трайна практика на разследване на корупцията.

Сигурен съм, че скоро ще започнат да излизат и други далавери, свързани с алтернативни енергийни източници, закани се Янев. Трябвало да се види къде са отишли милиардите, къде са парите.

По повод случващото се в партияна на М. Кунева Янев коментира, че тя била плод на политически инженеринг, но щедрото спонсорство свършило. Един медиен собственик, който май вече нямал медии, казал на Янев, че в партията на Кунева щяло да се случва това, което той каже. Сега снахата на Политбюро и нейните мекерета тръгнали да ни учат на демокрация. Жалки издънки, коментира Янев и допълни, че когато се е укрепвала демокрацията на Орлмов мост и в студентските стачки, тези хора са лъскали обувките на първенците от политбюро на ЦК на БКП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 9443 |16.10.2012 Л. Павлова: Няма да се глобяват собствениците на остъклени балкони! . 10| 6707 |13.10.2012 Отец Иван от Нови хан: Връщам хора, няма къде да ги слагам! . 7| 6010 |13.10.2012 Таки няма да се върне в България . 18| 5566 |12.10.2012 М. Стоянова: Няма връщане назад за данък лихва!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads