Реклама / Ads
36| 5186 |14.04.2009 НОВИНИ

Я. Янев ще товари корумпирани по камионетките, М. Спасов не вярва

.
Минчо Спасов Източник: Вяра Йовева, Frognews.bg
М. Спасов не изключи възможността МВР да разполага с горещи следи за бандата, отвлякла Киро Киров и сега да работи по залавянето й. Депутатът се усъмни във възможностите на Лидера на РЗС да въздейства върху съдебната система.
 

 

Има въпросителни около законността на поправките в избирателния закон. Чрез така приетият мажоритарният момент ще се изкриви вотът на гражданите, заяви по БТВ депутатът от НДСВ Минчо Спасов. Европейската практика сочи, че такъв мажоритарен вот минава винаги на два тура, при които се търси 50+1 и, ако този процент не бъде постигнат на първия тур, се прави втори. При настоящето положение излиза, че вотът на един човек в малък район ще тежи многократно повече от вотът в големия град, поясни Спасов.

 

Час по-скоро политическата система трябва да бъде озонирана, а и прочистена, обяви преди това лидерът на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев. С промените в изборното законодателство била направена първата крачка за това, но час по-скоро трябвало да се свика Велико Народно събрание и да се приеме нова Конституция, защото на България не й били необходими повече от 120 народни представители. „По-малко, но по-качествени”, поиска Янев. Той добави, че България има необходимост от нови затвори заради повсеместната престъпност. Когато РЗС дойде на власт няма да има кафета в ДАНС, а товарене на политически корумпираните по камионетките, зарече се още Янев.

 



Яне Янев

 

Г–н Янев, дори и със 120 депутати, не би могъл да въздейства върху съдебната система по начина, по който той го описа, защото тя е незавсима, репликира по този повод Спасов. Не винаги красивите думи се покриват от политически дела, обобщи той.

 

Депутатът не изключи възможността МВР да разполага с горещи следи за бандата, отвлякла Киро Киров и сега да работи по залавянето й, затова де пожела да коментира повече темата.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 7471 |30.03.2009 Я. Янев разкри далавера с тлъсти хонорари за корумпирани чиновници . 5| 5094 |21.10.2008 Отидоха си корумпирани служители на МВР . 27| 4703 |12.09.2008 Атака и Яне Янев определиха 10- те най - корумпирани политици . 27| 5520 |27.08.2008 М. Кунева: Корумпираните у нас не са повече от 200 души. Уау!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads