Реклама / Ads
59| 12878 |08.03.2010 НОВИНИ

Янев и Станишев рекламират митинг на РЗС в общ гей-плакат с Азис

.
Скандален постер лъсна в центъра на София със снимките на Яне Янев, Азис и Сергей Станишев, които „канят” всички на гей-парад в сряда от 10:00 ч на пилоните на НДК. Медиен партньор на събитието е телевизия СКАТ.
 

Развълнувани граждани се обадиха в редакцията на Frognews.bg и съобщиха за "странен" плакат, на който с големи букви пише "Гей-парад с участието на Сергей Станишев, Яне Янев и Азис". Репортерска проверка на Frognews.bg откри постера близо до Турското посолство на бул. "Васил Левски".



В рекламата се посочва, че участие на парада ще вземат младите социалисти и клуб „Спартакус” в РЗС. За медиен партньор на събитието е посочена телевизия СКАТ. Майтапчийският плакат е разлепен 2 дни преди митинга на Ред законност и справедливост в часа и мястото на фиктивно рекламирания гей-парад – в сряда от 10:00 ч на пилоните до НДК. Потърсихме мнението на Яне Янев, но телефонът му беше изключен, както и този на Азис, който влезе в политиката, макар и само на снимка. Хомосексуалистите обаче веднага скочиха срещу реклама, чийто автор е неизвестен. Гейовете са бесни, че се бъзикат с лявата ориентация, използват я като политическо оръжие и по някакъв начин авторите на плаката казват, че да си хомосексуалист е обидно.

Бизнесменът Дим Дуков пък не знаел за подобна организация в сряда и ни посъветва да се обадим на централа на БСП, от където можели да ни дадат повече подробности. „Аз не съм привърженик на подобни паради, но ще ми бъде безкрайно интересно и любопитно да видя Азис между Яне Янев и Сергей Станишев на улицата, хванати под ръчичка.”, каза за Frognews.bg Дуков. От "Позитано" 20 на свой ред отказаха всякакви коментари. Припомняме ви, че на 1-ви февруари, ден преди празника на хомосексуалистите, Волен Сидеров каза: "Разбрах, че на 10 март РЗС са обявили гей-парад в столицата, разбрах, че и Станишев ще участва, дано да са с разнообразно облекло все пак".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4927 |02.03.2010 Станишев: Живеем в страната на МВР . 8| 5215 |24.02.2010 Хаос и мъгла в Комисията “Анти-Станишев” . 6| 5169 |24.02.2010 Експертизата по доклада на ДАНС готова, да се готви Станишев . 10| 5478 |22.02.2010 Ал. Томов: Станишев и П. Димитров доведоха "Кремиковци" до фалит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads