Реклама / Ads
61| 5167 |20.03.2011 НОВИНИ

Я. Янев: Заставаме на пътя на протестите

.
Яне Янев
До един месец ако няма исканите от нас промени от правителството на ГЕРБ, ще предприемем окупация на Народното събрание с искане за предсрочни избори. От днес трябва по един категоричен начин да дадем ясен знак на цяла България, че сме в състояние ние, от Пиринския край, да поведем битката, с която да строшим оковите на милиционерския режим.
 

Това заяви лидерът на РЗС Яне Янев на среща с членове и симпатизанти на партията в Благоевград. Шествието на Янев спря точно на Главен път Е-79. "Така с отиване на международния път на България ние искаме да покажем, че заставаме на пътя на протестите. До един месец ако няма исканите от нас промени от правителството на ГЕРБ, ще предприемем окупация на Народното събрание с искане за предсрочни избори", обяви Янев. "Българските полицаи не са като своя министър. Благодарим им за европейското поведение, което показаха, след като ни допуснаха да застанем до главния път без да го блокираме", подчерта Янев. Той призова: "Борисов, отиди си с мир". Шествието мина под надслов "Стига глас, безработица и робство. Няма да спрем, докато не ги изметем".

По думите на Янев самозабравилите се типове - Цецовци и Боковци, до такава степен са си повярвали, че са превърнали България в акционерно дружество, което рекетират с методите на СИК.

Две години милиционерско робство на България й стигат, 2 години експерименти с огромна част от българския народ са достатъчни. Не може повече бедността да сковава всеки български дом, не можем повече да си позволяваме една мутренска глава всяка вечер да се показва по телевизията и да се върти ту наляво, ту надясно, и да заблуждава народа, че е правил магистрали. Мястото на тази мутренска глава е в музея на политическите мошеници, смята Яне Янев.

Търпението на нашия народ се изчерпа, считам, че тази зала е тясна за енергията и силата, която може да тръгне тук - от нашия славен Пирински край", заяви Янев. Той призова присъстващите близо 500 души в залата да го последват като преминат по централните улици на Благоевград, за да събудят народа. Шествието мина под надслов "Стига глас, безработица и робство. Няма да спрем, докато не ги изметем".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 5392 |27.02.2011 Я. Янев: От главата на Доган няма да падне и косъм! . 10| 5018 |24.02.2011 Янев: Не вярвам, че Борисов се е поучил от грешките си . 11| 5278 |11.02.2011 Я. Янев: Които са пребили О. Стефанов, са автори на взрива . 55| 4884 |07.02.2011 Я. Янев: Ситуацията днес е по-зле от Виденовата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads