Реклама / Ads
17| 6399 |20.09.2020 НОВИНИ

Ясен Дараков за Тръмп и Байдън - твърде възрастни са

.
Ако трябва да една дума да опиша двамата кандидати за президент на САЩ, то това е - твърде възрастни - единият е на 74 г., другият на 77 години. Това каза в студиото на предаването „120 минути“ журналистът Ясен Дараков.
 

"Тръмп продължава да бъде все така непредсказуем, макар и изморен от 4 години в Белия дом, а Байдън, след 47 години в политиката, изглежда като свежия кандидат.

В България за Байдън се знае само, че е бил 8 години вицепрезидент на Барак Обама, служил е като сенатор около 40 г.", допълни Дараков.

 

Личният му живот обаче е белязан от няколко трагедии.

 

В катастрофа умира първата му съпруга Мила и едногодишната му дъщеричка Наоми, неговите момчета са ранени. Той всеки ден пътува до болницата с влак, за да бъде до момчетата си и това му е създало имидж на човек от народа.

 

После губи другия си син от мозъчен тумор. Той самият се подлага на две операции за мозъчни аневризми.

 

Имаше и секс скандал, свързан с Байдън – една служителка от Сената твърди, че той я е опипвал преди 30 г., но тя се сеща сега за това, каза още Ясен Дараков.

Преди се ожени за Джил, той 5 пъти предлага на съпругата си брак, преди тя да каже заветното „Да“.

 

 

Джил Байдън и Мелания Тръмп – са много различни и като жени, и като химия между двете двойки, отбеляза журналистът. "Тази топлина и любов, която я има между Джил и Байдън не я виждаме между Тръмп и Мелания".

 

Мелания има по-висок рейтинг от Доналд Тръмп, обясни журналистът.

 

През последните седмици в „Инстаграма“ на Байдън виждаме много снимки, на които той прави нещо – или подскача, или тича, отчасти идеята е да покаже, че той е жив, енергичен човек, за да се противостои на обвиненията на Тръмп.

 

Избирателите дават повече точки, според проучванията, на Байдън като президент, който може да се справи с проблема с расизма.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 7142 |13.09.2020 Татяна Кристи: Въпроси, въпроси, отговорът на които би бил ясен, ако имаше прокуратура . 8| 4539 |25.08.2020 Официално: Тръмп е кандидатът на републиканците. Обеща да е ”съюзник на светлината” . 5| 5184 |16.08.2020 Доналд Тръмп допусна помилване на Едуард Сноудън . 2| 5049 |11.08.2020 Стрелба край Белия дом. Тръмп е бил изведен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads