Реклама / Ads
19| 6738 |20.11.2019 МИСТЕРИИ

Шекер: Ясен Тодоров се разтопи за Цацаров по БТВ, Явор Нотев пък му пригласяше по Нова

.
Ясен Тодоров
Истински шекер се лееше тази сутрин по телевизиите по адрес на Сотир Цацаров, който вчера бе номиниран от управлаващите за шеф на КПКОНПИ. Номинацията на Сотир Цацаров е изключително подходяща за шеф на КПКОНПИ. Радвам се, че българският парламент е оценил тази номинация. Това каза по БТВ бившият член на ВСС Ясен Тодоров. От думите му се лееше шекер по адрес на Цацаров.
 

Никой не оспорва неговите професионални качества. Има огромен опит в комуникацията с държавните институции. Наясно е с работата на тази институция. С летящ старт може да влезе в работата в КПКОНПИ. Състезание може да има и с един кандидат. Нищо притеснително няма в това.  Хората, които са спечелили доверието на българските граждани и са влезли в парламент, ще номинират Цацаров.  Той има държавническо отношение.

 

Явор Нотев по НТВ се разтопи по адрес на Цацаров: Теоретично е възможно Сотир Цацаров да подаде оставка преди да приключи мандата му. Но той сега е действащ главен прокурор. Ние се съобразяваме с процедурата за избор на председател на КПКОНПИ. Вчера заявихме подкрепа за избора на Цацаров. не по-рано от края на годината ще е практическия избор. Президентът ще трябва да подпише указа за Иван Гешев. Дали само с Ревизоро е воден разговор за Цацаров, не зная. Аз научих от ГЕРБ за номинацията.  Заявих съгласие да се включа в тази номинация. Като юрист следя работата на главните прокурори. Следа и изтъкнатите юристи. Гн Цацаров е актуална фигура в сегашната практика. Не разглеждам като тандем Цацаров и Гешев. След евентуалният избор на двамата, всеки ще си носи своя кръст. Седем години на Цацаров доказват, че той не е податлив на натиск.  Той е обръгнал на властта и изкушенията, които тя предлага. Авторитетът му е извън всяко съмнение.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5228 |30.05.2019 Инж. Тодоров: Неустойката за качеството на ремонта на ”Графа” е 109 000 лв. . 5| 9318 |03.11.2017 Александър Симов към ГЕРБ: Оборете бестселъра „Шайка” на Антон Тодоров! . 10| 7039 |11.10.2017 Откровение след оставка: Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, по-добре е да сте му приятел . 5| 7836 |06.10.2017 Извинения от Антон Тодоров? Нищо подобно, нова атака срещу президента Радев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads