Реклама / Ads
8| 6370 |21.02.2015 НОВИНИ

Ясновидката Веска: Болести, наводнения и трусове през 2015-а!

.
Наводнения и през 2015 г.
Страховити предсказания за идната година прави прочутата ясновидка от великотърновското село Джулюница – Веска. Пророчицата, до която се допитват клиенти от страната, а и от чужбина, прогнозира, че наводненията у нас ще продължат.
 
„През 2015 година отново много вода ще тече. Да се следят внимателно двата опасни района около Килифарево и Дебелец, там трябва да се направи нещо. Лятото ще е много горещо и ще донесе здравословни проблеми на мнозина, особено на хипертониците и на сърдечно болните”, твърди Веска пред bg-vestnik.eu.

По думите и септември ще се запомни със сензационни археологически открития, ще бъде намерен много стар манастир. От този момент към цялата страна ще тръгне благоприятна и силна енергия“, предвижда ясновидката. Тя съветва хората да променят мисленето си, ако искат да животът им да се промени към добро.

„Трябва повече да вярваме в Бог и в доброто. Това е спасението. Тези катаклизми не са случайни, пращат ни се, за да се осъзнаят хората. Освен наводненията ще има и проблеми с железопътния транспорт, а в световен мащаб виждам три големи катастрофи с влакове, както и две самолетни. През лятото ще изригне голям вулкан, ще се усетят земни трусове и в България, но щетите ще са малки”, добавя ясновидката.

Според нея нов водач на народа ще се появи след три години, в момента този човек е 42-годишен и е в сянка. Той ще поведе България напред. След около две години близо до Арбанаси ще бъдат открити скрижали, които ще се окажат много важни за България и човечеството“, пророкува Веска.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6691 |14.05.2014 Осъдиха ясновидката "Маг Руми" . 13| 5611 |06.04.2014 Ясновидката Николета: Бивш журналист подпали колата на Шикерова . 74| 9082 |11.11.2013 Ясновидката Николета: Правителството пада до два месеца

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads