Реклама / Ads
5| 6871 |21.12.2018 НОВИНИ

Илан Василев: Доган има какво да губи - многото милиони

.
Илан Василев Източник: БГНЕС
Един от главните архитекти на прехода публично призна провала на Модела и призова всички във властта да го спасяват. Защото вече той има какво да губи - многото милиони.
 

Това написа Илиан Василев по повод словото на почетния председател на ДПС Ахмед Доган- Ето целия коментарът на Василев във Фейсбук

 

Доган напомни за себе си с повече от същото. В това послание към народа, той за пръв път говори в качеството си на олигарх - собственик на стотици милиони.
Казаното не е нито особено оригинално, нито пробивно като мисъл. Самият Доган е аналагов политик в дигитална ера.


Пакетирани в едно идеи, които трябва да минат за модерни, дори авангардни, а в същност са опити за спасяване на катастрофиращия модел, в рамките но който той е изобщо е някакъв фактор.


Очевидно това, че правителството му даде възможност да стане олигарх, за него не е повод за снизхождение към качеството на управление.


Декларация за очевидното, той се стреми да стопли сърцата и на "обеднелите" депутати в ДПС, които намалиха рязко приходите си, докато Доган ставаше по-богат. Това няма как да не породи напрежение.


Вождът им дава Надежда от безперспективността.
Важното обаче е че един от главните архитекти на прехода публично призна провала на Модела и призова всички във властта да го спасяват.
Защото вече той има какво да губи - многото милиони.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4650 |21.12.2018 Корнелия Нинова: Доган е с правилна диагноза, но предлага грешно лечение . 5| 10296 |21.12.2018 Андай за речта на Доган: Формулата за програмен кабинет е оцапана . 69| 6103 |20.12.2018 Доган: Да не допуснем управляващите да претърпят вътрешнопартийна имплозия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads