Реклама / Ads
21| 10449 |11.02.2019 НОВИНИ

Илиан Василев: Държавата осигурява прикритие за атаки на руските служби срещу ВПК

.
Илиан Василев
Разбирате ли за какво говоря - за държавна измяна... ударът е прекалено силен, защото бе разкрита системата, която гарантира безпрепятствена свобода на руските спецслужби на територията на страна членка на ЕС и НАТО и съучастието в този процес на български институции и правителство.
 

Това заяви бившият български посланик в Русия Илиан Василев. Ето какво още каза той:

 

Борисов в режим кризисно реагиране, защото българското продължение на случая Скрипал не му дава възможност да се прави на "ни чул, ни видял", че няма доказателства. Защото тези "доказателства" е трябвало да бъдат събрани от неговите служби. Истинският въпрос е защо българските служби са проспали тази активност на ГРУ, ВЪПРЕКИ сигналите на чужди партньорски служби? Каква е ролята на Борисов и неговото правителство за принизяване на бдителността и защитните функции на българската държава срещу подривни действия на руските спецслужби? Това не става от днес за утре, а е плод на система работа по деконструкцията на имунната система на държавата.


От него очаквайте думи, думи, думи. Страх го е за дела. Вместо да се бори, той се договаря, за личния си интерес.


В този момент трябва цялото ръководство на ДАНС да си подаде оставка, защото там е контраразузнаването и това е крупен провал. Оставка трябва и на хората, които ръководят ГДБОП и МВР защото става въпрос за употреба на оръжие са масов поразяващ ефект, а те са "пропуснали".


Но най-вече оставка, незабавна, трябва да подаде Цацаров, който вместо да защитава българските граждани, позволява чужди служби през личните си връзки руския главен прокурор да шестват свободно и да атакуват български граждани на българска територия. Нещо повече, че Пеевски, плюс Цацаров и Борисов, осигуряват прикритие за атаки на руските служби срещу българския ВПК.


Разбирате ли за какво говоря - за държавна измяна. Нищо повече, нищо по-малко.
Това е най-голямата криза при управлението на Борисов, която ще завърши с неговата оставка. Не веднага, но ударът е прекалено силен, защото бе разкрита системата, която гарантира безпрепятствена свобода на руските спецслужби на територията на страна членка на ЕС и НАТО и съучастието в този процес на български институции и правителство.


Сега разбирате ли, колко е важна Великобритания за ЕС?
Меркел се договаря с Путин за Северен поток-2, британците разкриват тайните му мрежи.
Нищо добро не чака ЕС от политици като Меркел и техните производни като Борисов.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5114 |09.02.2019 Ромски комисар: Концепцията на Каракачанов ”ще запали огъня” в държавата . 3| 4533 |07.02.2019 Румен Гечев: Държавата губи около 1 млрд. лв заради сивата икономика при горивата . 4| 4437 |07.02.2019 Радев: Войската много пъти е спасявала държавата, а политици са я проваляли . 5| 11321 |07.02.2019 Илиан Василев: Невърнати на КТБ 34 млн. лева компроментирт медиите, които са ги взели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads