Реклама / Ads
17| 17498 |20.07.2020 НОВИНИ

Илиан Василев: Виждам в екрана политоложка, на която управляващите наливат по половин милион да громи протестиращите

.
Илиан Василев
Не ме канят по централните и много други медии, особено когато ме балансират, защото започнах да настоявам, когато срещу мен има представител на другото мнение, да настоявам преди дебата да декларираме липса на конфликт на интереси.
 

За тезите, които защитавам стояха моите убеждение и никакви чужди пари. За това говоря от лично име и без външна свързаност.
Примерно дебатирам по темата Турски поток и срещу теб има човек, който получава тлъсти хонорари от Булгартрансгаз и БЕХ защитава тяхната гледна точка, но публиката не знае и си мисли, че сме равностойно независими, и той има равно право на лично мнение.


По същия начин всякакви политолози, социолози, експерти които се явяват по телевизиите, ако водещите започват с молба да декларират липса на конфликт на интерес, тоест дали са лично заинтересовани от тезата, която защитават, като пряко или непряко получават ползи, блага, привилегии заради тезите, които защитават тогава дебата би бил прозрачен и професионален.


Примерно явява се лицето Х и започва, аз не работя за правителството, за властите, не получават пряко или косвено облаги.
Виждам в екрана политоложка, на която управляващите наливат по половин милион всяка година да громи протестиращите, включително за връзки с олигарси. Или друга подобна "независима" кеш енд толк социоложка, и пак в стотиците хиляди напомпена от властта, която ми обяснява как протестът бил пленен от президент или БСП.
Но проблема не е в тези които ядат баницата, а в липсата на стандарти в студиото и от пленените медии.


За това докато не изгоним корумпираните от властта и не осветим купуването на мненията в медиите, крещяш пример за което е БНТ, ще имаме купени медии, с купени говорящи, които ще оправдат купения вот и мнения, които избират продажни политици.
Довечера 19 часа пред БНТ.

 

Енергийният експерт Илиан Василев, Фейсбук
 
 




Не ме канят по централните и много други медии, особено когато ме балансират, защото започнах да настоявам, когато срещу...

Публикувахте от Ilian Vassilev в Понеделник, 20 юли 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 8866 |18.07.2020 Арман Бабикян: Виждам опитите да разбият протеста. Няма да стане! . 23| 13806 |15.07.2020 Илиян Василев: Г-н Борисов, каня всичките ви министри, барабар с Пеевски, на публичен дебат . 37| 5761 |15.07.2020 Симеон Сакскобургготски: Загрижен съм, като виждам, че има известни сблъсъци . 13| 7067 |14.07.2020 Илиян Василев: Протест пред БНТ. Оставка на Кошлуков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads