Реклама / Ads
6| 8709 |03.06.2020 НОВИНИ

Илиян Василев: Гешев отстрелва кадри на патриотите и бизнесмените им

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
Не зная кой е пиар на Каракачанов и изобщо каква е била целта на тази фотосесия на тема ”министър дете празнува 1 юни” в Дисни парк на МО, но определено ще влезе в историята, като най-неумелия пропаганден ход на министър в най-неудачното време. Изглежда продиктувано от отчаяната нужда на управляващата коалиция да отклони вниманието от Божковите 11 милиона рушвет.
 

Те естествено са много повече, защото към тях трябва да се добавят и "доброволните 25 милиона лева в "Левски" по заповед на ББ и още много, за да стигнат тези заветни 20 процента.


Да оставим естестиката и фитнес измеренията на тази физзарядка с елементи на пуцане на военния ни министър. Всеки има право да "тежи" на мястото си. Но политическите ...??


Вероятно "тънкия" замисъл на пиара е да покаже, че с оръжие Каракачанов е опасен. Не показаха мишената, но може да се предположи, че той дава сигнал че стреля по враговете си.


Очевидно Гешев, под диктовката на Пеевски, изпълнява указания по отстрел на патриотите, точно както навремето отстреляха реформаторите, за да разчистят терена за легализация на тайната брачна връзка между ГЕРБ и ДПС.


Доган първо нареди на финансираната от него Атака да се оттегли. След което Гешев започна да острелва кадри на Патриотите - министри, заместник министри и т.н. Сега отстрелва и бизнесмени, които ги финансират за да нямат пари за изборите.


Очаквайте да започнат разследвания за злоупотреби във военно министерство - следете Пеевските издания.. Разбира се до ниво заместник министър или в свързана структура. Гешев системно реализира плана на Пеевски за връщането му на "бял кон" в изпълнителната власт.


В деня в който си трябваше да се поклоним пред гения на Ботев - емигранта.


"Месец изгрее, звезди обсипят свода небесен ."
Къде сте хайдути?!

 

Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 14716 |30.05.2020 Списъкът на Гешев не е списъкът на Шиндлер. Отвличат ни вниманието . 28| 10108 |29.05.2020 Христо Иванов: Иван Гешев приключи морално мандата си . 19| 15539 |29.05.2020 Илиан Василев: Пеевски иска да изтръска поредния богат българин за да му вземе парите през Гешев . 14| 19300 |29.05.2020 Илиян Василев: Няма да има битка между Пеевски и Борисов - това са маневри преди договаряне

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads