Реклама / Ads
79| 30948 |06.03.2021 НАРОДЕН ГЛАС

Илиян Василев: Живеем във виц - Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция

.
Илиян Василев Източник: БГНЕС
“Живеем във виц, в който Антон Тодоров и Харизанов ”разобличават” американски сенатори в корупция /верно че републиканец сам е прокурор/. Като едно време класиката на БКП и Живков - ”вие защо биете там чернокожите”. Да ги утеша - след изборите на Борисов и кохорта ще им се види тесен света. Първо на Пеевски, в София, след това и в други градове”, пише във Фейсбук Илиян Василев.
 

“По повод на екскурзиите на преторианците на Борисов в дебрите на дипломацията и "личните" позиции на "хвърчащи" листа на шефовете от двете партии на Сенатската комисия на външните работи - сред които разбирам са блеснали и Георги Харизанов и Антон Тодоров, та си спомням за вица "по-добре тъп и упорит, отколкото само тъп". Не искам да ги обиждам, просто констатирам факта, че падането за дузпа се наказва с жълт картон. Симулирането на знания и самочувствие в сфери, които са невежи, също…”

 

“Не си спомням друг път Сенатската комисия по външните работи /на техния сайт е становището/, не си спомням България да е била удостоявана с подобно "внимание" преди други избори.

 

Миналия път, когато американския посланик тук отправи, макар и в по-мека форма, подобна критика към властите, на помощ на Борисов се притече руския посланик като обяви американците в "намеса във вътрешните работи". Сега недочакали руската подкрепа, в защита на корумпираните и корупцията, липсата на свобода на медиите и провала в съдебната система, напред изприпкаха, в ролята на жив виц, герберци, които показаха вопиюща липса на знания и професионализъм.

 

Дори се говори, че Сачева нанесла спешна визита по поръчение на Борисов с нареждане?! да се свали заявлението на Менендес и Риш от страницата на посолството”, посочва още той.

 

Facebook, Илиян Василев




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 7144 |06.02.2021 Илиян Василев: Пестете стрелите си за врага, не за съседа по протест . 1| 6869 |02.11.2020 Адв. Емил Василев: Светът и страната ни се управляват от идиоти . 38| 27366 |20.10.2020 Илиан Василев: Играта стана прекалено груба, мутренска. И този път ще има бой . 20| 8700 |01.09.2020 Eмилиян Гебрев: Прекратиха разследването за отравянето ми. Не вярвам на прокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads