Реклама / Ads
30| 6444 |13.09.2020 НОВИНИ

Илиян Василев: Никой няма нотариален акт за протестите

.
Илиян Василев
Пак гледам някакви изцепки на тема ”отровното трио”, Христо Иванов, Боец и прочие като епитом на задкулисието. От първия ден на протестите ви казвам, че постоянно ще има желаещи да играят ролята на ”виджиланте” - морални защитници и стерилизатори на протеста, които да се опитват да ви обяснят че един или друг трябва да бъде отстранен, че само еди кой си е истински протестиращ и т.н.
 

И винаги с добри намерения, да не се случи както предишния път.


Вграждането на съмнения и противопоставяне е най-добрата услага за властта.
За това просто ги игнорирайте.
Аз също имам съмнения, но колем ми зашетят в ухото - онзи там е враг - винаги изхождам от базисната истина - този протест не е десен, ляв, не е мой и твой, не е на Христо, на Мая, на "Триото", на Боец. Той е на всички. Никой няма нотариален акт за него.


Ако утре "триото" не го свика, протест пак ще има. И това важи за всеки друг организатор. Всеки е ценен с това което прави. За това е пъстър и устойчив, въпреки агентите и провокаторите.


За това не вдигайте ръка срещу съседа по протест - защото имаме голяма цел. Получим ли оставките на Борисов и Гешев и нови избори, ще минем към следващия етап - и там виждам място за обща коалиция антимафия. За това не горете мостовете.
Не, че няма основания да отчитаме грешки или неопимални решения, особено с оглед на коварни ходове и провокатори на властта. Ето сега Караянчева ще има възможността да докаже в съда, че протестите са платени от олигарси. Голям майтап ще падне.


Нека и Борисов докаже в съда, че контрабандистите финансират протеста.
Изобщо бягайте като Дявол от тамян от морализатори, така разбиха ОДС на времето.
Всеки е важен в този протеИлиян Василевст. Александър Томов бил ходил на протест - ами защо да не ходи. Радев бил приветствал протестиращите - защо да не го прави.
За сметка на това вие дори не можете да видите лицата на подкрепящите властта - Пеевски, Доган, преторианската им гвардия ходи с маски.


Ако питате мен дали има гаранция че пак в ход не е някакъв план на задкулисието за опитомяване на протеста - ще ви кажа със сигурност има такива, и то непрестанно. Но няма нищо по глупаво от това да се заразиш от внушения и съмнение и да започнеш да търсиш вътрешния враг. Значи вече си се предал.

 

Илиян Василев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 4463 |12.09.2020 Вицепрезидентът Илияна Йотова: Протестът е за справедливост . 19| 8075 |12.09.2020 Илиян Василев: ”Комсомолци” от ”консервата” Институт по дясна политика защитават режима . 8| 6099 |11.09.2020 Николай Василев: Със или без втора вълна на коронавируса, си има икономическа рецесия . 31| 9401 |10.09.2020 Илиян Василев: Пунтамаренето приключва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads