Реклама / Ads
15| 15468 |24.10.2017 НОВИНИ

Илиян Василев: След отказа на летците от полет де факто сме напуснали НАТО

.
Ето ви класическа хибридна операция. Логично следствие на колебливата ”балансираща” политика в отбраната на това правителство и лично на Борисов.
 
Това написа във Фейсбук Илиян Василев по повод скандала с отменените учебни полети от авиобаза Граф Игнатиево. И продължава:

Вече успяха да неутрализират българските ВМС като актив на НАТО - отказахме да участваме в обща Черноморска флотилия на НАТО и да предоставим пристанищата си. За това всичко се изнесе в Румъния. Ще съмне и без нас - НАТО ще има военно присъствие в Черно море, колкото и да се опъваме на това.

Сега неутрализираха и българските ВВС - пилотите отказали да летят, защото двигателите нямали печат от производителя в Русия - т.е.ремонтираните в Полша двигатели не са безопасни без печата на руската МИГ корпорация!?

Утре ще решат, че на профсъюзни събрания на пилоти и инженери трябва да одобряват противника - ако не е приемлив няма да летят. Това е недопустимо в която и да е армия - веднага следва уволнение, ако не и съд. Не случайно нямат право на протест.

Нали помните хибридните новини, че българските военни по време на учения на НАТО отказвали да воюват срещу руския противник!?

Иначе е номер на президента - да се ускори решението в рамките на сугестираното от него решение. Вменяват на пилотите, че го правят в името на това ВВС да си получи парите за нов самолет.

Този министър веднага трябва да подаде оставка, заради тоталния си провал и подмяната на новите въоръжения с ремонти на старата техника.

Но "решението" на Каракачанов и Борисов за ремонт на двигателите в Русия е патетичен опит за отлагане на действителните решения...

За това - да преминем директно на външен еър полисинг, докато тези пилоти намерят "разположението" си и междувременно отидем на избор на нов самолет. Повтарям - отказът на пилотите да летят е саботаж. Независимо от мотивите. В цивилната авиация е допустимо, не и в бойната.
Утре ще откажат да летят срещу противник, защото им е приятел.

Вие ако сте страна от НАТО колко доверие можете да имате на подобни летци, че ще се бият редом с Вас?

Военното контраразузнаване спи ли ?

Ако не се вземат радикални действия - де факто означава, че в България е извършен преврат и де факто сме излезли от НАТО, тъй като ВВС се отказали да се подчинят на правителството и на цивилното ръководство на министерството.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 11211 |23.10.2017 Илиян Василев: Борисов си мисли, че от него започва всеки успех в България . 0| 4263 |22.10.2017 Британец предложи годеж на приятелката си в самолет, след като започна да пада . 1| 4571 |22.10.2017 Два трупа след масов бой в селска дискотека . 0| 5097 |18.10.2017 Няма кандидати за шеф на Национална следствена служба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads