Реклама / Ads
0| 4429 |20.11.2015 НОВИНИ

Илияна Йотова: Европа, САЩ и Русия ще са заедно срещу тероризма

.
Има различни сценарии след атентата в Париж. Вчера френското правителство одобри извънредни мерки за три месеца . Това означава, че френската граница, ще бъде затворена. Има вероятност да се затворят шенгенските граници и България да остане извън тази граница. Тогава миграционната вълна ще се стовари върху нас. То и сега се е стоварило. Това каза евродепутатът Илияна Йотова по БТВ .
 

Не може да си затваряме очите, че терористите в Париж са с френски паспорти. Въпросът е къде се раждат терористите. Това са хора, които по няколко пъти ходят до Сирия и се връщат. Във Франция при тази гетизация  на имигрантите, там живее една друга държава с променен френски  език, с друга култура. Обществото е изпуснало цели поколения. Те трябва да се върнат в училище, иначе става страшно. Зад трагедията стоят човешки съдби. Френско семейство се посвети на деца-имигранти  и точно те станаха жертва сега на тези имигранти.

 

Извънредни мерки в БСП  са необходими. Далече съм от квалификации като мозъчна смърт. Хвърлянето на оставка не е изненада. Трябваше след вторият тур на изборите  да се подадат. БСП  се срина. Загубихме много гласове. За мен беше голяма изненада, че по време на заседанието в джоба на Михов нямаше всички оставки на отговорните. Янаки Стоилов каза, че не се чувства виновен. Не приемам политиката, която сега се заявява. БСП  не трябва да  бъде втора сила и опозиция. Тя трябва да бъде алтернативата на българското общество. Смятам, че в тази ситуация не може изхода да се търси в конфронтирането на партийни организации, в затваряна не БСП  в собствените си проблеми.

 

Ще продължавам и занапред да работя  за БСП , без значение дали съм в Изпълнителното бюро на партията. Не се направиха изводи от последното ни участие във властта. Имаше отлив на 500 000 човека. Това не е ли отлив?! Българският държавник Плевнелиев  не бива да говори така за хибридна война. Светът търси точките, които го обединяват. Санкциите срещу Русия трябва да паднат,за да се справим с тероризма. Европа, Русия и САЩ  са обречени да бъдат заедно в битката срещу тероризма.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4194 |13.10.2015 Йотова: Местните власти са оставени от правителството да се справят сами с бежанската криза . 0| 4902 |03.10.2015 Илияна Йотова: Правителството не схваща сериозността на проблема с бежанците . 10| 4716 |19.09.2015 Кунева: Вече става въпрос не само за повече Европа, а за повече съюз . 28| 8497 |17.09.2015 Проф. Слатински: Не щем Европа, ако не е шведска маса
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads