Реклама / Ads
0| 5441 |20.04.2013 НОВИНИ

Илияна Йотова: След като Цветанов нямаше мъжеството да се оттегли, избирателите ще го оттеглят на 12 май

.
Водачът на листата на Коалиция за България в Пазарджик Илияна Йотова Източник: Булфото
Най–тежкият провал на ГЕРБ е в борбата срещу организираната престъпност и корупцията. Това заяви водачът на листата на Коалиция за България в Пазарджик Илияна Йотова пред младите хора от града и областта. Тя добави, че това е оценката не само на българските граждани, но и на цяла Европа, която заради управлението на ГЕРБ не ни допусна в Шенген.
 

„Заради това управление Европа продължава да ни наблюдава за организирана престъпност и корупция. Оценката на Европа се потвърждава и днес”, добави Йотова.
   
„След като правителството на Борисов беше свалено от справедливия гняв на българските граждани, започнаха едно по едно разкритията за истинската дейност на този кабинет. Стана ясно къде са отивали 100-те милиона за подслушване. Стана ясно, че те са отивали, за да се рекетират политици, журналисти и най-вече българския бизнес”, каза Илияна Йотова. Тя бе категорична, че 100 000 предприятия са фалирали при управлението на Борисов и Цветанов, стотици хиляди хора останаха без работа. Бизнесът бе подлаган на рекет и заплахи от управляващите, пречупен е неговият гръбнак, а не на организираната престъпност.

„Не са един и два случаите в които бизнесмени споделят, че ако нямат членска карта на ГЕРБ, няма бъдеще за бизнеса им. Споделят също, че не са редки случаите, в които приближени фирми принуждават хората да продават бизнеса си или са рекетирани за пари, разкри Йотова. Пред младежите тя сподели, че и днес страхът на хората е голям, защото ако не си с ГЕРБ, в най-добрия случай те „тръшват качулките”.

„Оказва се че вместо да се борят с престъпността, ръководителите на специалните служби са заподозрени във връзка с наркотици и съмнителни контакти. В каква държава живеем, попита Илияна Йотова. Тя бе категорична, че Цветанов нанесе тежък удар върху институциите, които са призвани да гарантират сигурността на българските граждани. Вместо да се погрижи той за безчетните кражби от домовете на българските граждани от села и градове, средствата са отивали за нелегални подслушвания заплахи и рекет.
   
С риторичен въпрос водачът на листата на социалистите в Пазарджик попита: „С какви очи Цветанов се среща още с българските избиратели. За кой не е ясно, че за последните 4 години наистина мафията си е имала държава? Дори нямаше честта да спази обещанието си че ако има и най-малко доказателство за подслушванията, ще излезе от политиката”, каза Йотова. „Според Цветанов и Сергей Станишев, и главния прокурор, и главна прокуратура, и президентът Плевнелиев, и всички честни и разумни хора са говорители и обслужват престъпността. Истината е видна за всички български граждани: Цветанов се обърна срещу всички институции, и нямаше смелостта да се оттегли от политиката. Затова българския народ ще го оттегли на 12 май”, заключи Йотова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4959 |19.04.2013 Ройтерс затри Дж. Сорос; след това се извини . 4| 4931 |16.04.2013 Без определени нагласи 220 наблюдатели следят за измами на 12 май . 3| 4991 |15.04.2013 Революция Zдраве! Вече следим здравето си онлайн . 20| 8331 |13.04.2013 Татяна Дончева: Човек от върха на МВР следи жена си с джипиес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads